Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yöllinen Colosseum.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Sanna Nykänen

Annetut kommentit

Näiden kuoliaaksi ammuttujen kohteiden kanssa paranee olla varovainen. Muistojen albumissa tämä on kovaa valuuttaa, mutta miten lie pärjää aukeassa. Netti on pullollaan huikeita kuvia maailman tärkeimmistä rakennuksista, joita ottaessaan toinen toistaan paremmat valokuvaajat ovat miettineet päänsä puhki, miten saada jotain erilaista irti kohteesta. Silmä näkevät Colosseumin oletuksena ihmisen mittakaavassa, mikä ei tee kunniaa pytingin todelliselle koolle. Kyllä siellä ihmisiä kulkee etualalla, mutta ei ehkä riittävän selvästi. Myös pystylinjat kaatuvat sisään enemmän kuin olisi tarvetta. Valaistus ja valotus tekee kuvasta kuitenkin 3p arvoisen.
Kyllä, tämän riskin ymmärrän (noista kuoliaaksi ammutuista). Itse olen siinä mielessä kuvaan tyytyväinen, että tämä on ensimmäinen kuva ikinä minkä olen kuvannut jalustalla. Eli näin ollen myös kutakuinkin ensimmäinen pimeässä kuvattu ja jollakin asteella onnistunut otos :D Valokuvaus kun on tällä suunnalla vielä ihan lapsen kengissä. Mutta jälleen, kuvasta on enemmän ku kivaa saada palautetta. Kiittää!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (3 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty