Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

kyydistä pois

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Aili Santaholma

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tää olis tosi hyvin aiheeseen sopiva kuva, vahinko että värit on menneet vähän överiksi...
Tuo tytön ilme on kyllä ihan älyttömän hyvä...toivottavasti hänkin pääsi ajelulle:))
Tässä tyttö on jäänyt pois pyörän kyydistä. Halu olisi päästä mukaan, mutta näyttää siltä että tyttö katsoo paremmaksi pitää piilossa tämän tunteen. Ei pidä näyttää että potuttaa. Tämä on hyvä taito oppia jo nuorena. Tulevaisuudessa voi sitten yrittää maksaa potut pottuina. :) Hyvin teemassa. Aika korostuneet värit.
Tykkään tästä, hieman saturaatiota vähemmäksi niin voilá!
Aiemmista kommentoijista poiketen pidän kuvan överöidystä värikylläisyydestä verrattain paljon - se istuu kaikessa muovisuudessaan aavistuksen verran muovaillun oloiseen asetelmaan, puhumattakaan lapsekkaasta karkkivärityskirja-aspektista. Pidin ensikatsomalla häiritsevänä lapsukaisten päälleliimattua lookkia - siis ett' he näyttävät kuin olisivat lehdestä erilliselle taustalle leikattuja, mutta toiskatsomalla opinkin arvostamaan kyseistä elementtiä kuvassa tässä. Tausta jää ehkä vähän tasolle 'blaah'. Ihan kiva, muttei sit kuitenkaan. Vähintäänkin se lie minun silmiini kuvan vähiten toimiva osio.
Kiitos kommentoinneista Päivi-Marita, Enni, Tony ja Maaria. On ihmeellistä ja ihailtavaakin kuinka jokainen näkee kuvan omien mielikuvien siivittämänä. Minä kuvaajana > harvoin olen heti otokseeni tyytyväinen koska olen tuoreeltaan aidon, koetun, live tilanteen vanki. Kuvaa osaan parhaiten käsitellä parin viikon päästä kuvaushetkestä.
Päivi-Maritalle; Seuraavassa hetkessä tyttö juoksi kasvot iloisena pyöräiliöiden perässä ja istui paluu kyydissä tarakalla.
tappajasalama iskee jälleen...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.53 (34 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty