Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Harmauden keskellä


-Mikko Lieri

Annetut kommentit

Kuvan tekee välittömästi mielenkiintoiseksi siltarakenteiden monimuotoisuus/erikoisuus ja niiden arkkitehtuurinen erilaisuus ympäristöönsä nähden ja kun näkyvissä ei ole muita eläviä olentoja, kuin henkilö, joka kantaa punaista "sontikkaa" niin avot´ !
Ensin ärsytti tuo rakennuksen katolla oleva ilmastointilaitteen kellertävä kuuppa, vaan mitä kauemmin kuvaa katselen, sen paremmin sekin sopii kuvaan omana elementtinään.
Hyvä kuva, jossa rajaus/sommittelukin kohdallaan.
samaa mieltä siltarakenteista. mun mielestä tää ois parempi ilman tota ihmistä. keskittyneet värit on vähän tylsät tässä. tai ois ollu parempi jos tota väriä ois ollu muussa ku sontsassa, ku henkilö on pukeutunuki niin ku virastorakennus. ja ilmeisesti vielä kaljukin!
loisto kuva 4p
Millenium Bridgellä sontsa on tarpeellinen värkki 275 päivää vuodesta ;)
Ilman heppua kuva olisi tylsä. Nyt kävelijä vielä kertoo, että silta on pyhitetty kevyelle liikenteelle. Punainen piste on 1/3-leikkauksessa. Kyllähän tässä on perusasiat kunnossa. 3p
Arvelin kuvatekstin perusteella, et ois taas sellanen foto missä on muuten mv kuva, mutta joku yksityiskohta photoshopattu värilliseks. Onneks tää ei oo sellanen, vaan puhtaasti onnistuttu taltioimaan. Tykkään muutenkin kuvasta, joten 4p.
Hieno.
Kiitokset kommenteista. Tosiaan, tällä kertaa sai tilanteen taltioitua tollasenaan, eikä juurikaan joutunu photoshoppia käyttämään. Harmaa silta, harmaa ilma, harmaita rakennuksia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.14 (50 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty