Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Auringonvalolla on tärkeä merkitys


-Tony Vuori

Annetut kommentit

Ihan mieletön. Sanomalehtikuva kirjailijasta tai edesmenneestä elokuvaohjaajasta, joka tässä vielä nuorena poikana tuijottaa haaveillen valoisaan nuoruuteen. Sitä ajatusta häiritsee niin selkeästi nykytrendiin viittaavat aurinkolasit etutaskussa. Rohee ja suoraselkäinen fiilis sekä ikkunasta kajastava valo tekee tästä Kuvan! Nautin. Ilman noita aurinkolaseja 5p:)
Tykkään kans.

Kuvakulma olisi ehkä voinut olla hieman enemmän vasemmalta. Näin kummatkin silmät näkyisivät paremmin. Nyt toinen jää vähän piiloon.
Tässä kuvassa on voimaa ja intensiteetiä. Hyvä!
Valo, tausta ja rosoisuus pukee tämän kuvan hienoihin mittoihin.
Haa, komppaan Kimmoa ja Annariittaa!
Kiitos kommenteista.Valona oli vain tuo ikkunasta tuleva auringonvalo. Kamerassa (Porst CX4) oli mustavalkofilmi. En muista mikä oli valotusaika, mutta piti pyytää mallia olemaan hetken aikaa aloillaan. Näin jälkikäteen voin todeta, että tuli otettua jokseenkin ajattoman oloinen kuva. Kiva että pidätte.
Ajaton todellakin. 5p.
Linjat kaatuilee ja nivelistä rajataan... Eikä muuten haittaa yhtään! Vahva potretti, jossa kaveri näyttää fiksulta. Taustassa kivoja yksityiskohtia ja se erottelee valollaan kohteen irti. Mv toimii tässä hyvin. Eihän tälläistä kuvaa koko päivää jaksa tuijotella, mutta hetken pitää hyvin otteessaan.
kunnon valokuvaa
Kiitoksia hurjan paljon kommenteistanne. Mietin että uskaltaako tätä kuvaa laittaa arvioitavaksi, koska siinä aina kuvauksen kohdekin saattaa saada osansa. Odotin arasti mitä mahdetaan sanoa, mutta hyvä mieli on tullut näistä kommenteistanne.
Älä Tony anna ulkopuolisten ihmisten vaikuttaa kuvaamiseesi :) itseäsi varten sä kuvaat etkä meitä varten ! Me vaan seurataan tyytyväisinä sivusta kun mies tekee sitä mistä pitää
Filmikuvauksesta, eritoten mustavalko-sellaisesta, innostuneena palaan tähän kuvaan aina uudelleen ja uudelleen. Kuva on todella sävykäs, ja onkin pakko kysyä, miten olet tehnyt kuvan? Oletko vedostanut itse paperille ja skannannut vedoksesta vai kenties skannannut negan ja shopannut kuntoon?
Teijolle viivästynyt vastaus. Eli mustavalkofilmi kehitetty liikkeessä ja samalla pyydetty kuvien digitalisointi. Tätä ei ole olemassa paperilla. No, tällä kuvassa mallina olevalla kaverilla on yksi tulostettu kuva valokuvapaperilla. Tuossa alkuperäisessä filmikuvassa oli paljon roskaisuutta, mikä näkyi valkoisina pilkkuina, joita muuten tässäkin vielä näkyy. Suurimmat siivosin pois kuvankäsittelyllä, mutta muuten ei ole mitään erityistä käsittelyä.

Eli voisin vetää yhteen, aito perinteinen mustavalkofilmi lienee paras kun näitä haluaa ottaa. Ne maksavat enemmän ja niiden kehittäminenkin on kalliimpaa. Itse en ole opetellut kehittämistä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.31 (75 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty