Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elon korjuu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Kirsi Ranki

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Muuten mukava kuva, mutta mitään yhteyttä teemaan "Aika" en löydä. En edes otsikon avulla. Tämä toimisi mielestäni paljon paremmin muussa teemassa tai yksin - nyt tulee olo että kuva on haluttu väkisin änkeä teemaan.
Minä löysin teemaan heti. Nyt on elon aika. :) Maatyöt rytmittyät vuodenaikojen mukaan ja tässä korjataan satoa. Kohta pidetään elojuhlaa. Kyllä tää sopii hyvin tähän. Olis kiva jos olis puimuri auringonvalossa myös. Nyt jää varjon alle. Aika matalalla taitaa aurinko olla jo tässä kuvassa.
Elon korjuun aika :). Haavan lehdet pois oikeasta yläkulmasta ja puimuri naksuttamaan aurinkoon (joskin silloin puitavan alueen suuri koko olisi hiukan kärsinyt (puimuri olisi lähempänä ja näkyisi suurempana ja peittäisi enemmän kuvasta + jättäisi vähemmän peltoa etualalle...). Diagonaalit linjat peltojen suhteen olisivat voineet tuoda kuvaan lisää dynamiikkaa.
Tällä kuvalla on ihan konkreettinenkin yhteys teemaan kuten kommenteista näkyy, mutta itse pidän enemmän symbolisesta ulottuvuudesta. Lähestyvä puimuri tuntuu tässä yhteydessä jopa hieman uhkaavalta. Hyvä :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.03 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty