Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

nilkka suorana

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Joni Aarnio

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Siinähän sitä aikaa vastaan kisataan. Pikataipaleella vauhdilla mennään, kuka on nopein. Melko hyvin on auto saatu pysäytettyä tähän kuvaan ja maisemassa mukavasti liikkeen tuntua. Ei mitenkään huono. Auto hyvin keskellä kuvassa ja ympärillä sopivasti tilaa. Hyvin tarkentunut tuohon nopeasti liikkuvaan ajopeliin. En minä sano muuta kuin että hyvä (4-).
Teemaan linkittäytyminen meinasi kestää, en vissiin ole kovin kilpailullinen siinä mielessä, mutta ihan selvästihän tässä AIKAA vastaan taistellaan. Hieno kuva, hyvin on panoroitu kohdetta! takana näkyvä pöly on hyvä lisä, mutta ehkä auton eteen olisi voinut jäädä enemmän tilaa kuin taakse, jotta autolla olisi varmasti tilaa kaahata ja lujaa!
Tää napisee kyl kans. Teknisesti taitava. Nostan mitättömän hattuni. Anna lantti.,,ei hyvä kuva. Ehkä sommitelma on vähän tylsä ja ilmiselvä, eipä siinä alkuinnostuksen kadottua ole kuin kasa ruostuvaa peltiä. Niin että menköön vain niin kauan kuin etappeja riittää.
Todella hyvä. Jos jossain on vauhdin tuntua niin tässä. Aivan pyörryttää.
Parasta aikaahan tässä haetaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.59 (32 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty