Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ounasjoki


-Eetu Ahanen

Annetut kommentit

Ihanat värit! Tuo kivi oikeassa alanurkassa häiritsee.
Hieno tunnelma!

Kuvaaja on ollut paikalla ruskan hienoimmalla hetkellä ja syysaurinko on muotoillut myös jokirannat hienosti. Minusta tuo kivi sopii tuonne alanurkkaan vallan hyvin, sellainenhan Ounasjoki on.
Hassua kun peilikuva ei vastaa "todellisuutta" tuolla oikeassa reunassa... onkohan siellä clone stamp viuhunut vähän turhan huolimattomasti? Kauniita syksyn värejä.
Mistä ei Sampo täsmää? Muakin alkoi kiinnostamaan, mutten keksi mitä kohtaa meinasit.
Hieno, raikas kuva ja upeat heijatukset veden pinnassa :)
Kaunista ruskaa, mutta kommentti liiasta kivestä pani ajattelemaan, hakevatko katsojat tässä jonkinlaista maalauksellisuutta. Sitähän siihen ei ihan helpolla saa, vaan pitäisi ottaa uusiksi. Kuvalliset ansiot korkeintaan keskinkertaiset. Ruska sinänsä on ihanaa, ja kuvaaja on ollut sopivaan aikaan paikalla. Siinä se.
Minusta näyttää, että kivestä oikealle päin olevien puiden latvat katkeavat veteen piirtyvässä heijastuksessa. Lisäksi välissä on sininen rantu, ja sitten heijastus taas "jatkuu"... siis koko peilikuva ikäänkuin katkeaa. Muutenkin kuvan alareuna kivestä alaspäin tuntuu vähän oudolta. Vai voiko tuo johtua vain linssivääristymistä, veden väreilystä, virtauksesta, kuun liikkeistä, varpaiden asennosta tms? Ehkä näen vain harhoja, ja vaikka en näkisikään, niin kai tämä on ihan turhaa nilitystä :)
upeat värit..!!
eikö sen peilivääristymän aiheuta aallot...?
Kiitos kaikille kommenteista. Ja tosiaan oikean reunan peilikuvan katkeamisen aiheuttaa virtaus tuossa kohdassa, clone stamppia ei ole käytetty kuin yhteen pieneen vastarannan soutuveneeseen.
Jep, kiva kun tuli selväksi, anteeksi epäilyni :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.28 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty