Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elämän eväät

Fyysistä ja henkistä ravintoa.
-Tuomas Kaakinen

Annetut kommentit

...Maalta olet sinä tullut:)
Kaunis maisema Paltaniemeltä (?) ja kaunis kuva. Itse olisin ehkä rajannut ladon huikan alemmas kuvaan ja jättänyt hiukan enemmän taivastakin näkösälle. Kappeli tai vastaava jää nyt ihan kuvan keskelle ja kauniit kuuraiset lehtipuut ladon taakse - olisikohan kuvan saanut otettua vielä enemmän oikeammalta...? Hieno se on kyllä näinkin.
Kuulas ja rauhallinen.
Kelle on ja kelle ei. Mutta kuva on kyllä harmooninen ja kaunis.
Rauhallinen ja tasapainoinen. Hyvä sommittelu, vaikkakin hokuttelisi nähdä ladon taakse jääneet kuuraiset lehtipuutkin, mutta se on tekemätön paikka ilman pitkiä tikapuita.
Siellä ladon takana on kaikkee sellasta jonka halusin piilottaa kuvasta. ...paitsi toki puut:) Tästä alkaa Kajaanissa Paltaniemen museotie. Se on virallisestikkin valittu kuulemma Suomen kauneimmaksi tien pätkäksi aikanaan. Eino Leino -talo on myös tässä lähellä. Nocturnen sanat on muistaakseni synnytetty näissä maisemissa.
Upea, rauhallinen, seesteinen, tasapainoinen - kaikkea semmoista mitä itse haluan katsella, kun en tykkää mistään "tehdäänpä tässä taidetta puolialastomilla ihmisillä" -kuvista... :)
Hieno seesteinen talvimaisema, jossa talvi on vasta alkamassa. Olen samaa mieltä tuosta sommittelusta, ladon olisi voinut pudottaa hiukan alemmas ja taivasta pikkuisen enemmän näkyviin. 3p
Kiitos kommenteista. Sommittelu on pystysuunnassa tuollainen, koska kuurainen pelto on hieno ja tasainen taivas ei kovin mielenkiintoinen. Siitä olen siis erimieltä:) Kokeilin huvikseen myös tuota vähempi peltoo ja enemmän taivasta -sommittelua ja se ei minulle toiminut.
Hieno maisemahan tässä on ja onnistuneesti olet sen tallentanut. Perinnemaisema on kaunis ja kirkas pakkasaamu on kylmä. Sommittelu toimii.
Tyylikäs ja vanhaa kunnioittava kuva. Minä kunnioitan sellaisen kuvaajaa. Sommittelu niukkuudessaan ihan nappi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (60 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty