Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

My time sucks - Huono aika

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Tony Vuori

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Kyllä tää olis enempi niinku sucking time.
Juuh, ehkä otsikkoa olisi voinut hienosäätää, kuten myös vähän miettiä sommittelua, kuvakulmaa, kuvan laatua... Ohi aiheen: Hävettää hiukan tuon tuhrijan puolesta, onneksi nuoruuden aivoton vaihe ei jää kaikille pysyväksi.
Tää on vitun hyvä, meni suosikkeihin. Italiassa näitä bommattuja patsaita oli kaikkialla, vitut siel kukaa kelas mistää marsalkast paskaakaa, kuka toi ees on. Tää kyl saa mult täydet pisteet. eli ykkösen koska olen perverssi, annan huonoille vitosen, hyville ykkösen. Tämä on vahvan ykkösen työ.
Mikä vitun idea täs on. Kato nyt meijän kulttuurii..kato jotain tyyppiä, Aleksis Kiven patsasta. Mitä vittua, jotain patsaita, se mies elää sivuilla ja kirjallisuudessa. No tietty se on kunnian osoitus että suuret kansanjoukot voi ihailla, mutta kukaan ei tunne Simeonin hallusinaatioita. No tämä käsittelee aikaa.
Minusta tämä on teeman kahden parhaan joukossa. Selvästi ymmärretty aihe, mutta osattu lähestyä epäsuorasti. Aivan loistava.
Hei, kiitos kehuista! :) Sivuhuomautuksena mainittakoon, että ystäväni sanoi patsaan näyttävän näyttelijä Jorma Tommilalta, ja siltähän se näyttää. Tosin Jorma Tommila rules, eikä sucks.
T: Kuvaaja

P.S. En tiedä ketä patsas esittää, mutta kuva on erään pirun tyytymättömän kansakunnan pääkaupungista. (vinkki: pohjoismaat)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.7 (33 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty