Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

rauhan ranta


-Asla Veteläinen

Annetut kommentit

Oij, miten kauniisti taltioitu usva tyynen järven pinnalla, passelisti sommiteltu ja hyvin rajattu. Kuvasta huokuu rauhallista tunnelmaa. 4 psttä.
Rauhaisa todella, pidän paljon.
Nätti kuva. Omaan makuun aavistuksen verran liian maalausmaiseksi käsitelty mutta siitähän voi olla montaa mieltä;) Hyvät fiilikset kuitenkin!
Pidän tästä rauhasta. Siinä eri alueet (puut, pilvet, vesi, usva, heijastukset, ruovikon eri osat, vene, etuala) ovat mielenkiintoisesti tasapainossa. Pääasiaksi ei nouse vene vaan itseasiassa vihreä ruovikko juuri liioitellun vihreytensä takia, jota nyt pidän siis plussana.
Kaunis kuva, todellakin rauhallinen tunnelma. Vene on mielestäni kuitenkin liian synkkä tähän utuiseen maisemaan.
Sommittelu ja sijainti toimii nätisti. Harvinaisen kuvauksellinen (hankaimeton?) paatti. Kamera kuitenkin kamppailee suorituskykynsä äärirajoilla ison kontrastin kanssa. Tunti hämärämmässä jalustalta kuvaten olisi luultavasti tipahtanut napakymppi?
No vaikka vene onkin jäänyt hieman tummaksi, niin onneksi se ei ole kuitenkaan mikään lasikuitu kiulu. Sävyt kohdillaan, sekä plussana ylimääräisten häröjen loistaminen poissaolollaan.
vau kun rauhallinen ja kaunis.. ja ..harmooninen? tai jottai. tosi siisti :) tykkään 4 verran..
Kaunis - taivas on kun maalattu vesiväreillä:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.36 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty