Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sytyn Sinulle


-Kristian Häkkinen

Annetut kommentit

Oletpa vanginnut hyvin tulen ja tunnelman. Komea otos.
Huh. Pieni näyttöni ei näyttänyt aluksi kuvan alaosaa ja näin vain kolme ylintä tuliriviä. Näytti aivan joltain hirviöltä. Hieno kuva, tässä on todella tunnelmaa.
Kiitoksia :) Kommentteja otetaan ilolla vastaan.
Tämä on ihan hieno, vaikka tulikerrosten tarkoitus jääkin epäselväksi. Henkilö on kuvassa hyvin. Vähän vaikeaa kun on valkoinen paita ja tumma iho, mutta ihan hyvältä näyttää.
Eksoottinen, tunnelmallinen kuva, jossa puuhastelee karismaattinen palomies :). Kuvan nimeäminen hieman ihmetyttää aiheellisesti ja kieliopillisesti. Pari paloturvallisuusasiaa pistää myös silmään: Koko hieno käärmekynttilänjalka meinaa kaaduta oikealle ja lisäksi liekit hipovat vaarallisesti kuvan yläreunaa. Ettei mene pelkäksi nillitykseksi, niin kehustan, että keskiasettelu tässä kuvassa toimii ja vaikean olosuhteen valaisu on onnistunut nappiin.
Hyvin valotettu ja sommiteltu kuva.
Hieno tunnelma, pidän kyllä kuvasta:)
Miehen shortsien punteissa oleva väriraita saa aikaan tunteen että jalat katkeavat...vaikka todellisuudessa jalat on vain niin mustat että eivät näy kuvasssa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (57 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty