Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kartanon puistosta

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tässä on ihana kontrasti päähenkilön ja sivuhenkilön välillä, vaikka molemmissa tietynlaista jämäkkyyttä onkin - toinen on vaan niin pal pienempi ja vielä vähän kallellaankin samalla kun toinen on suuri ja ylväs ja seisoo jämäkästi suorassa, silti tuo pienempi könöttää kaikella itsevarmuudella... Syvätarkkuus on hyvä ja sivuhenkilö antaa sopivasti tilaa/roolia päähenkilölle ilmeisesti sumun tai utuisuuden vuoksi. Kontrastit on myös hyvät, samoin rajaus ja kuvakulma. Tuntuis silti että jostain pitäis vähän nillittää, mutta en osaa muodostaa sanoja ;). Hieno kuva!
Täydellinen!
Näistä muuten tuli jokusen vuoden ajan kuvia yritettyäkin, lähinnä yksittäin. Nyt kun lopultakin sattui sopiva sumusää - olihan niitä ennenkin ollut mutta harvemmin tuolla puistossa eikä etenkään näin sopivasti - niin sai ne molemmat samaan kuvaan ja päästiin ainakin vähän lähemmäksi sitä mistä haaveillut olin. :)
Tosi tosi kaunista ja onpa upeita puita puistossa.
i like it!
Sarjan paras! Ja täydet pisteet!
Onpa jotenkin aavemaista tunnelmaa, tosi hieno. Täydet pisteet.
Voi mahoton paikka - kiitän ja kumarran. ^^
Yhdyn ylistäviin kommetteihin, mutta minun silmään puut taistelevat katsojan huomiosta keskenään. Ehkä jotkut näkevät tässä puiden välistä kontrastia tai keskinäistä suhdetta, mutta meikäläisen puusilmä ei sitä tästä osaa kaivaa :(. Erään opettajani sanoin: "Jos kuvassa on kaksi kaunista kohdetta, niin se on kahden kuvan paikka.". Utu on kyllä lumoava. 4p
Toisaalta mä tosiaan useamman vuoden ajan yritin näitä molempia kuvata yksittäin ja ikään kuin onnistumatta. Ehkä tuota sumua olisi saanut kuiten aavistuksen enemmän vielä olla... No, sitä ootellessa. :)
Vähän ahtaan tuntuinen.. Muuten hyvä
Vasemmalla sais tosiaan meikäläisenkin mielestä aavistus lisätilaa olla, mutta olosuhteiden pakosta oli ryydyttävä tähän... Muita puita nääs. ;)
tähän astisista paras. ihan upea! näissä on kauniita sävyjä näissä kuvissa, ihana harmonia.. vau.
Syksylle kiitos. ^^
Edelleen olen Nipponissa. Terveisiä.
:D
Upea luonnon sommitelma! 5 p.
Kumarrus ja kiitos. ^^
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.72 (60 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty