Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Nyt ja aikojen alussa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Päivi-Marita Talasmäki

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Pistää mietteliääksi, lähinnä sen suhteen että miten tää osuu teemaan. Varjo kuvassa voisi olla joku kännykkään puhujan varjo, mutta sitten tajuaa että sehän tiiraa kameralla tuohon. Tuossa on kalliota, jossa on joku vanha porausjälki tai jotain. Ilmeisesti se kuitenkin on jonkinlainen ajan kuluessa muovautunut kuvio. Hieman vaikeasti tavoiteltava. Mielenkiintoisin elementti on tuo varjo, eli teema hämärtyy entisestään. Tämä jää nyt niin hämyksi etten uskalla sanoa pisteistä mitään. Täytyy palata tähän myöhemmin.
Aikahan se NYTkin on, ja kai se kuvaajan varjo on se nyt, mutta mikä se sitten on se aikojen alussa... tuo kivi/kallio vai tuo juttu. Onko se juttu fossiili?
Kuvio kalliossa on todellakin vuosimiljoonia vanha fossiili joka on ylhäällä Dragoneran luonnonsuojelualueen saarella Mallorcalla:))
Se laatta jossa fossiilin ikä oli, jäin kuvasta pois koska se oli niin kaukana fossiilista.
Nimessä "Nyt" tarkoittaa tuota mun vähän omituisen näköistä varjoani jonka otin kuvaan tahallani että aurinko ei olisi poltttanut kuviota puhki.. Muista kuvista käsittelin varjon pois, mutta tähän jätin sen muistuttamaan että jos tuo vaikka on mun esi-isäni mönkimässä ylös alkumerestä, niin sukulainen on tullut katsomaan sitä vähän myöhässä, en siis ehtinyt kuolinvuoteen ääreen :))
Taitaa ulkonäkökin olla vähän aikojen saatossa muuttunut, ei se ehkä kovin läheistä sukua ole, mutta samoja geenejä siinä kuitenkin on.
No leikki sikseen - tämä on siis eräänlainen mereneliö vuosimiljoonien takaa eikä suinkaan porausjälki kalliossa:)
En osaa espanjaa niin hyvin että olisin osannut lukea mikä eliö on kyseessä - tai sitten siinä todella luki että "Tässä on porausjälki viime vuodelta - valitamme häiriötä"...enhän mä siis todellakaan osaa epsanjaa.

Ääh..myönnän itsekin että kuva on aika korni:((
Annan sille 0,2 pistettä.

-Onneton kuvaaja-
Heh, onneton kuvaaja yllä, toivottavasti et lukenut kommenttieni rivien välistä mitään, mitä sinne ei ollut kirjoitettu ;) - kyseessä oli vain ajatuksenvirtatekstiä kuvan pohtimisesta. Olin siis ihan oikeilla jäljillä kuvan ajatuksen suhteen ;)
Onneksi noi kuvaajien nimetkin on tulleet kuviin:))
Kiitokset kommenteistenne Tony ja Sari:))))
Sari: en lukenut mitään rivien välistä, mä en ota tätä asiaa niin vakavasti ja ekan kerran taisin saada huonoimmat pisteet kuukauden kuvasta, se on ihan hyvä saavutus sekin...eka toisesta päästä, se on ihan OK :)

Mua itseänikin hiukan huvittaa tää kuva, mutta aikahan tässä on ihan selvästi esillä vaikka Tony epäilikin porausreiäksi...ei sentään miksikään muuksi reiäksi..ööhh...siis..kivettynyt dinon per*****....Tony - sulla ei ollut tarpeeksi likaista mielikuvitusta:)

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.44 (32 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty