Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aika on rahaa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Sari Åström

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

hieno oivallus (:
Tämä säikäyttää. Mulle tulee mieleen hetki, jolloin tajuaa yhtäkkisesti rikastuneensa, esim. lottovoiton aika. :) Tässä tapahtuu lyhyessä ajassa paljon, eli siinä mielessä virkistävä tässä teemassa. Yleensä on kuvattu sellaista ajan kulumista pitkästi tai ajassa pysähtymistä tai muuta vastaavaa (no olihan siellä se rallikuvakin). Mutta tosiaan kiva rahaputous tämän kaiken viipyilyn keskellä. :)
Aika ON rahaa :D! Raha-aiheisiä kuvia olin odottanut teemaan vähän enemmänkin, sen verran yleinen tuo ajan ja rahan vertauskuva on, kiva siis että tämä jäi ainoaksi.
Tässä on selvästi ajateltu kuvausta ja aihetta ja onnistuttu kummassakin ihan hienosti.
Voisin siteerata entistä kamuani jolla oli tapana sanoa " Ai sä teit sen noin "
Yksi parhaista teeman kuvista.
Hyvä kuva tässä teemassa, mutta otsikko on mun mielestä liian alleviivaava.
Kiitos kommenteista Laura, Tony, JiiPee ja Sampo :). Olen tosiaan hiukan yllättynyt ettei raha-aiheita tullut Aika -teemaan muita. Itse sommittelin ja räpsyttelin rahakuvia aika määrän, sekä paikallaan että liikkeessä olevista kolikoista ja tämän niistä sitten raakkasin mukaan. Koitin odotella vähän valoisampaa hetkeä kuvaamista varten, mutta kun sellaista ei ollut tarjolla, piti tyytyä kaikkiin kodin saatavilla oleviin lamppuihin.

Tonyn mielleyhtymä lottovoittoon on hauska, jos olisit lukenut nimen ensin, olisit varmasti fixautunut, etkä olisi enää ajatellut luovasti. JiiPeelle kiitokset kehuista! Ja Sampolle kiitokset myös, nimeksi ajattelin vähän pelkistetympää (Aika on...), mutta viime metreillä lisäsin vielä kaikenpaljastavan viimeisen sanan.

Tämä oli ensimmäinen osallistumiseni aukean teemoihin ja täytyy sanoa että nautin tästä kovasti... seuraavaa teemaa odotellessa...
Otsikon keksiminen tai kuvan nimeäminen on ainakin itselleni se hankalin asia kuvia julkaistessa.

Tässä on mielestäni hieno idea ja toteutus. 4p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.88 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty