Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Taivaankappaleita

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuu ja venus
Tekijä: Kimmo Grönholm


-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Kyllä tästä heti oivaltaa mistä on kyse. Ennen seurattiin taivaankappaleiden liikkeistä aikaa. Kuusta laskettiin kierto ja todettiin jossain vaiheessa että 12 kiertoa niin ollaan menty jonkinlainen ajanjakso ja palattu lähtöön, eli vuosi keksittiin. Mietityttääkin, että mistähän kohtaa ensimmäinen vuosi laskettiin, että oliko lähtötilanne kevät, kesä, talvi vai syksy. Aattelen että se oli jotain syystalvea, jolloin kaikki tekeminen pysähtyy ja on aikaa katsella taivaalle ja miettiä keksintöjä, mutta toisaalta silloin on yleensä pilvistä. Mistä noista tietää. Kuitenkin teemassa erittäin hyvin (4+ tai 4,5) ja kuvana tuollainen aika kehno. Tässä mulle ei ainakaan pelkistys toimi, vaikka otan sen huomioon kyllä tuossa teemaan sopivuuden arvioinnissa. Eli siis 2 + 4,5 : 2 = 3+. :)
Aika vahva kontrasti kuvassa, tekee melkein piirretyn kuvan tunnun. Taivaankappaleista sitä aikaa on tosiaan seurattu, ja vanhojakinhan nuo ovat, juu-u.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.11 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty