Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Biologinen hiekkakello

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Hannu Lounento

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Hieno kuva, mutta harmittaa tuo sommittelu, miksei kohde ole keskellä? Eihän maalaritkaan maalaa muotokuvan kohdetta kankaan yhteen laitaan. 1:1 rajaus toimisi myös. Toimivaa minimalismia enivei.
miks sen pitäis olla keskellä? tylsentäis vaan.
Keskelle laittaisin minäkin. Kuvan elementit ovat täysin symmetrisiä ja laitaan sommittelu ei nyt mielelläni tuo mitään lisääkään tähän. Kuten Jussi tuossa ylempänä mainitsi, niin neliörajaus toimisi myös.

Tuli myös mieleen, että tiimalasit usein mielletään pieniksi esineiksi. Ehkä kuvan sommittelu siten, että biologinen hiekkakello olisi paljon pienempi kuva-alalla voisi vahvistaa vertauskohtaa tiimalaseihin.

Tässä kuvassa on kyllä selkeästi enemmän ajatusta ja yritystä, kuin teeman muissa kuvissa keskimäärin. Hyvä!
Tässä on yritystä kyllä, mutta melkein kaipiaisin sitä tiimalasivertausta kuvallisesti tuohon rinnalle. Nyt pitää arvailla ja ilman kuvan nimeä olisi tullut vaikeuksia. Kuva sinänsä on mielenkiintoinen ja olen sitä mieltä ensimmäisten kommentoijien kanssa, että keskisommittelu ilman muuta, kenties myös neliörajaus. Mun puhutaan tiimalasivartalosta, niin vaikka tiimalasi onkin ajanmittauslaite, on tämän vartalon kautta haettu yhteys teemaan melkoinen aasinsilta. Teemaan sopivuus siksi 2+ (ei ihan niin paljon parannettavaa) ja kuvana edellä mainittuine seikkoineen sellaista keskinkertaista. Kokonaisarviona keskinkertainen, mahdollisesti pieni plussa siinä mukana. Mutta hei, ei tää huono ole. :)
Biologinen kello tikittää! Ja tiimalasin muoto näkyy aika kivasti. Lantion valaistus on upea ja neliskanttinen rajaus olisi nappivalinta! Pidän kuvasta paljon! Minusta tässä on yksi parhaista oivalluksista teeman suhteen eikä toteutuskaan ole laisinkaan hullumpi!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.86 (42 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty