Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Avohakkuu


-Tuomas Kaakinen

Annetut kommentit

Lumi kyllä piirtyy tässä todella kauniisti. Se ei varmasti ole helpoimpia kuvauskohteita. Myös talviset pilvet nousevat hyvin esiin. Ei minulla oikein mikään tässä kuvassa harmita tai pistä silmään pahalla tavalla. Annoin 5 pistettä:)
Uskomatonta että avohakkuualue on näin kaunis:D Mustavalkoisuus sopii tähän mielestäni.
Eniromainen :) ja sen mukiset on pisteetkin
Hieno kuva, eipä MV-kuva paljon voi tuosta parantua.
Täs on kyllä neljän pisteen eestä tunnelmaa!
Hienoa miten paljon mv-kuvassa onkaan sävyjä.
Jaksaa tuijottaa.
Aika mainio, 4p
Upea!
Onnistunut mv-kuva.
Kaunista lunta.
Antaudun pöljäilemään. Tässä on suljinajasta pääteltynä hämäräkuva sorkan koskemattomasta avohakkuusta, jossa raaskun varjo kulkee lumisen tantereen halki. Keskiasettelu ja omaan silmään tylsä, kohteeton laajis. Kolme-neljä kertaa olen katsonut tätä kuvaa ja ihmetellyt, mistä jengi tässä diggaa. Tunnelmaa ja sävyjä on kehuttu ja ne on toki kohdallaan, mutta sitä hehkutettua tunnelmaa en tässä kuvassa näe. Onko tunnelmalla tarkoitettu pakkassumun oloista hehkua kaukaisimmissa puissa? Nyt on loistava tilaisuus avartaa maisemakuvauksen saloja tälle pöljälle kertomalla, mikä tästä otoksesta tekee todella hienon! 3p
Kuva on rauhallinen jopa kuumaiseman oloinen. Ja tietoisena siitä että avohakkuualue voi edes talvella olla kaunis.
Onhan se kuitenkin katsojan silmissä se kauneuskin. En voi ymmärtää että autoista löytyy kaunetta mutta niin vaan mieheni löytää. Joku kuva vaan iskee ja joku ei.
Tulemme todennäköisesti saamaan todella kauniita kuvia talven aikana jotka kauneudessaan voittavat tämän mutta kun tässä vain on sitä tunnelmaa jota välttämättä löydy joka kuvasta itselle. Ehkä tämä kuva antaa pohjoisenkävijöille enemmän, en tiedä.
Kiitos Tommi vastauksesta. Tämän kuvan idea on nimenomaan se, että kuvassa on avohakkuu. Nopeasti katsottuna kuva on vaan kaunis kuva, mutta hetken ajattelemisen jälkeen löytyy myös sisältöä josta jokainen voi olla omaa mieltä. Muutenkaan mielestäni kuvan itsetarkoitus ei ole olla "todella hieno". Sisältö ratkaisee jokaisessa teoksessa taiteen lajista riippumatta. Yleensä on vain helpompi lähestyä kuvia jotka ovat "vaan" kauniita:)
Oikein kaunis kuva kesällä varmaan tosi rumannäköisestä maisemasta..Lumi kaunistaa ihmeesti ja tässä on kyllä ihan huiman hienot sävyt MV-kuvaksi:))
Tuo rikkumaton hanki on todella kaunis.
Ihailtavan kaunis.
Ihan OT:na, mutta ei Tommin veikkaus mene ihan oikein hämäräkuvasta.
Katsoppas aukon kokoa..
Ai nii juu, ei oo hämärä. Sellasen sopivan pilviverhon/udun takaa paistoi mollikka mahtavan pehmeästi ja matalalta. Paras mahdollinen sää lumihangen kuvaamiseen.
Kaunis! 5p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (90 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty