Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Levenneitä kukkia matkalla paikasta A paikkaan B

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Jussi Leinonen

Annetut kommentit

Kuva, joka pysäyttää katsomaan ja miettimään kukkien tarinaa. Kuvakulma on oivallettu hyvin, katsojasta tulee ikäänkuin kokija.
Tämä ja edellinen ovat sinulla tylillisesti eräänlainen maneeri. Otat laajakulmalla kuvan, jossa näkyy maata ja jalat. En ole aivan selvillä, mitä haet sillä. Edellinen kuva oli ehkä onnistuneempi. Varjoissa oli pysähtynyt tunnelma, tyttö pysähtynyt niiden ääreen. Nyt on pysähdytty ottamaan kuva.
Kiitos kommentista. Totta, jalkoja tulee kuvattua paljon. Usein ne kertovat paljon ihmisistä ja usein niissä on jotain hauskaa tai huomion arvoista. Tai sitten ne vain ovat se riittävä määrä ihmistä mitä kuva vaatii. Pitäisikin välttää niiden kuvaamista, tai ainakin julkaisemista jos "jalat" eivät ole oikeutettu. Tässä minua kuvatessa ihmetyttivät nuo repaleiset kukkaset, miksi ne ovat siinä. Tämä on kuva siitä kun me ihmettelemme miksi ne ovat siinä. Toivottavasti joku muukin ihmettelee, vastausta tosin tuskin löytyy, mutta ihmettelylle on aina oltava sijaa. Heh.
Yhdyn Jounin mielipiteisiin tämän suhteesta edelliseen (joskin tässä värit plussaa, mutta toisaalta ilman värejä tää oiskin pelkkä epämääräinen tylsä muoto - kun varjotkin puuttuu).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.6 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty