Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Itse en ui

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Jussi Leinonen

Annetut kommentit

Täst mie tykkää. Sommitelma on omituisehko, mutta epäilemättä se syy, miks tää miellyttää. Ehkä siitä, että tykkään itekki paljon polskimisesta, tää tuo niin raikkaita ajatuksia mieleen. Kohti laiturin turvaa tässä ollaan selvästi tulossa. Mukavaa. :)
On mahottoman hyvä. Muistuttaa joitakin Minkkisen kuvia. Mikä sen etunimi nyt olikaan? Se amerikansuomalainen mustavalkotaiteilija, joka kuvaa itseään ja naisia maisemassa.
http://www.arnorafaelminkkinen.org/
Mainasin laittaa ensin Arno Rafael, mutta sitten tuli joku etiäinen, joka sanoi, että myös etunimi/etunimet alkavat m:llä. No, tästä oli jokatapauksessa kysymys. Minkkinen on ottanut samaa kuvaa 30-40 vuotta ja on pitemmän päälle jo tylsä, mutta tässä näen hänen tyyliään hyvin vaikuttavalla tavalla. Voisin kuvitella näkeväni tämän kuvan jonkin kuvatoimiston listoilla. Esim. Gorillan.
Mä en itse näe tässä yhteyttä Minkkisen töihin, Minkkinen kuvaa muotoja ja niiden leikkiä (aivan upeasti vieläpä). Tämän kuvan yhteys Minkkiseen on vesi ja nainen. Oma tyylini on (mun mielestä jälleen) aika paljon erilaisempi eikä nojaa kehonkielen asetteluun ja suunnitelmaan juuri ollenkaan. Pysähtyneisyyden tunne on myös ehkä yhdistävä tekijä, vaikka Arnonkin kuvissa on useissa selkeä liike kesken, se ei aina vaikuta siltä.
Olen aina nähdessäni ihaillut Minkkisen ideoita ja töitä, joten hyvä että tulee joku noinkin hieno tekijä mieleen. :D
Värillisenä tässä ei korostuis muoto ja sen leikki niin paljon ja vois muutenkin olla kiinnostavampi... Minusta tää nyt kyllä sopii sarjaan, mutta yksittäisenä kuvana tylsä. Nimen suhde kuvaan on kiva.
tää on tosi hyvä.
Todella kiva! Pinnat ja muodot viehättää todenteolla. Uimari kummassa asennossaan on justiin oikeella paikalla mun silmään.
Kehonkieltä et ole tosiaan asetellut. Mutta pysähtyneisyys nimenomaan, ja tietty uhkaavuus, kun luonto ottaa ihmisen osakseen, melkein häivyttää. Kun menee tuonne Minkkisen sivulle, siellä portfolioon, ja katso kuvia esimerkiksi vuosilta 1973 -1983, jotain hiukan samanlaista voi olla näkevinään.
Jouni, juu niissä huomasin itsekin eniten yhtäläisyyttä aiemmin selaillessa, ymmärrän kyllä pointtisi ja onhan niissä samoja elementtejä paljon kuin tässä. Vettä ja veden alla mua kiinnostais kuvata, mutta oma suhde kyseiseen nesteeseen on sillä tasolla etten taida ihan vielä aloittaa suurempaa projektia asian tiimoilta. Poistin sulta tuon toisen kommentin kun oli tullut kaksi kertaa sama. Kiitos kommenteistasi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.32 (34 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty