Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Isä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Jussi Leinonen

Annetut kommentit

Hienot tekstuurit. Joka pinnassa.
Tykkään tästä, mieshän on kuin kivestä veistetty. Kuvassa on sellaista perinteistä potretti-henkeä. Avoinna olevaa silmää olisi ollut kiva saada paremmin esiin ja ehkä hieman jotain huippuvaloja lisää. 4p
Valohan tässä on tosi "epäortodoksinen" potretiks.. Toisaalta, ku ajattelee "laatikon ulkopuolella", että tarviiko mitään perinteitä kunnioittaakaan.. Hmm, mieleni laukkaavi..

"Without tradition, art is a flock of sheep without a shepherd. Without innovation, it is a corpse."
-Winston Churchill

Ja tässä kuvassa se kehitys on mun mielestä mennyt väärään suuntaan. Valo on häiritsevän toispuoleinen. :/ Toisaalta, mieleen tulee koulun luokkasali mieleen just tosta taustasta ja valosta... Joten, jos se veikkaus meni oikeen, valo on just hyvä. :)
Valo on aina se mitä taivaalta tulee, jos tulee. Kuva otetaan vaikkei tuliskaan. Mun valonhallinta tän kuvan ottamisen aikana oli "ootetaan että menee pilveen". Ja silloin se näytti just niin pehmeältä ja ukon ihoa mukavasti maalaavalta, etten olisi voinut parempaa toivoa. Eikös se just noin pitäs mennä perinteisestikin että valo tulee toiselle puolen kasvoja vahvemmin? Olisiko tätä parantanut kun olisi rakennettu kantavalot, päävalot erikseen ja 5 assaria heijastamaan? Ei. Kuvassa on mies joka ei nakkaa paskaakaan millainen keli on, hän elää elämää, jossa ei tuona päivänä ollut ortodoksinen päivä. Mun makuun tää maistuu siltä miltä pitääkin, oon itseasiassa tyytyväinen tähän, se on harvinaista mulle. Ehkä tästä puuttuu rembrandtin kolmio, ehkä hiusvalo unohtui mutta se ois vaatinut jo mun astumista omasta tyylistä pois, samoin mallin astumista pois itsestään. Ei se ole aitoa.
Ai niin ja kiitos kommenteista kaikille! Hyviä on!
Relaks. :) Ei se kasvojen valaiseminen mikään taikatemppu oo, joka onnistuu vaan salamalaitteilla. Tokkopa sitä halusin sanoakkaan. Viiden asteen pään käännöski muuttaa kaiken, ja niinku sanoit, parin tovin muutos pilvissäkin.

Jos kuva on sun mielestä näin just hyvä, ei se mua kiinnosta pätkän vertaa - tai okei, ehkä vähän. Mää sanon vaan miten mää ite asian nään. Jos sää kommentteja haluat, niin et voi katsojilta enempää oottaa - vai oonko käsittäny väärin? :)
Ja sori noista vähä kärkkäistä sanavalinnoista. :)
Keskusteluahan mä vaan luon, yleensä äkäsyys luo sitä. :D Mutta jos ukkeli ois kääntäny pään niin se ois pilannu valon, mun mielestä siis. Mä tykkään tosta toispuoleisuudesta just tuossa määrin. Ja kun ukon ilme on toi, et sä voi käskee sitä kääntään päätä vähää jos se voi aiheuttaa sen että ilme katoaa. heh. Ja lisäksi tää on (ainakin mulle) kuva jonka tekee nimenomaan tuo 'malli' ja hänen ääretön olemuksensa, valo on täysin toissijainen seikka, mutta tärkeä koska jos en olisi odottanut pilveä niin vasta se pimeä olisi ollut se toinen poski! Jyrkemmäksi olis mennyt nääs.
Kiitos kommenteista, erittäin hyviä ja ajatuksia nostattavia ovat olleet. Tosiaan valaisu heijastimilla mua vois kiinnostaakin, se on helppoa ja kätevää. Pitäs ostaa joku mukava heijastin jolla voi tehdä ihmeitä, esimerkiksi tähän ois sopinu semmonen nostamaan vähän takaapäin muotoja. Mut näillä mennään. Sori jos vaikutin vähän äkäiseltä, en yrittänyt, kuuluu kai tyyliin.
Totta, totta. Mutta onhan se kiva nillittää, kun ei muuta keksi? Pidän siitä oikeudestani kiinni. :D Mää en kyllä muuten osaa sanoo isääni ukkeliks. :)

Mulla on sellanen iso ohkanen styroksin pahvale - ehkä A3:sen kokonen. Se on halpa ja värineutraali heijastin - ilmanen. Mutta kieltämättä tosi hankala raahata paikkoihin, ja sitä pitää käsitellä silkkihansikkain, ettei mee rikki. Mutta halpa se oli!
Aika nappi syväterävyys, itse olisin ehkä sutannut tuon oikeamman kauluksen pehmoksi. Yläviistous, jota yläosan tila korostaa, huimaa vähän. Komeat kasvot.
Hienosti paita rimmaa taustan kans. Tykkään valosta kun tää korostaa ukkelin suuta, ja mää tykkään suista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.47 (36 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty