Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Numero 3

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Pasi Lehtinen

Annetut kommentit

Jösses. Tää on hieno! Kaulalla kun ois joku kiintopiste - mikä lie... haava, koru vinksallaan, mistäs minä sen tietäsin, joku - ni ois kyllä 5n paikka. Nyt jää nelkku plussaan.
Ite ehkä (siis jos osaisin näin hyviä kuvata...) ottaisin myös olkaimen riekaleen pois?

Erottuu nimittäin kampaamokatalookista tällanen kuva kyllä! Ilme, tunnelma, sommittelu kuosissansa. Myös valon käyttö - siis tuo melkeinpalaneisuus - tuo kutkuttavaa pallottelua mallin tummiin simmuihin.
Oliskohan riittänyt hiusta tai muuta materiaa korvan päälle. Nätti korva, mutta kerran löydyttyään, se dominoi. Sormia ihmisellä näissä puitteissa on liikaa, pitäisi olla sarjakuvan kolmesta neljään.
helvetin hyvä ilme. näyttää ankalta
Hyvä kuva tämäkin, muut näyttää ihastuneen malliin ja kehuvan kuvaa enimmäkseen siltä lähtökohdalta :) Saa niinkin tehdä, itse olen kriittisempi (as you know mr. Parta).

Hämää tuo käsi leuan alla, kun se on tyttöön nähden niin hirmuisen ison näköinen, eli laajiksen käyttö vääristää suhteita minusta liikaa, enemmän etäisyyttä ja pidempää polttoväliä, niin perspektiivi paranee..
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.32 (47 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty