Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Järven aalto jäätynyt...


-Erno Huovinen

Annetut kommentit

Vaikka rajauksella iso-osa "järven aalloista " rajautuu niin mielestäni kuva paranee huomattavasti kun sen rajaa neliöön, eli kaikki ylimääräinen pois vasemmalta.
Hiukan kun vielä korostaisi yksityiskohtia, eli lähinnä lumen pintaa niin kuva senkun paranisi.
Kaikesta huolimatta hyvä kuva.
Kokeilin just rajausta alhaalta kuten Ritva ehdotti, ei tuokaan huono idea ole, sopii panoraama-kuvaksi hyvin.
Minä taas mitään kuvauksesta ymmärtämätön ottaisin alhaalta pois senttejä. Mutta näinkin ihan 4p arvoinen. Kaunis ja mustavalkoisuus sopii hyvin mielestäni tähän. Voi olla värikuvakin.
Aina paranee mitä kauemmin tuijottelee.
Minusta taas kuvan vasemman puoleinen usvainen maiseman osa on olennainen osa tätä kuvaa enkä rajaisi sitä missään tapauksessa pois. Kuten toisaalta myös alaosa jos kerran järven aallot on jäätyneet -on osa kuvaajan kuvan kertomusta...
Musta taas tuntuu että jos tästä jotain poistaisin niin oikealta sitten tuon reunimmaisen koivun, jotta saisi samalla tuon kuvaan tunkevan männyn(?) pois. Tuo vasenreuna on meikäläisenkin mielestä niin oleellinen osa että siihen en koskisi, ja toisaalta hankikin näyttää hyvältä tässä. Hieno kuva kaiken kaikkiaan.
Samaa mieltä Petrin kanssa, en minäkään poistaisi mitään muuta kuvasta kuin korkeintaan juuri tuon osan mäntyä. Lumen pinta näyttää kauniilta.
Minusta tällaisenaankin kovasti hieno!
Tässä kuvassa on tavallaan kaksi keskenään kilpailevaa aihetta, joka tekee rajaamisen vaikeaksi. Itse tekisin niin, että oikealta suikale pois, siis häiritsevät männyn oksat, ja jäljelle jäisi paljon komeaa katseltavaa.
Minusta tämä kuva on loistava esimerkki hyvästä kuvasta. Sommittelu on hieno ja kuvakulma mielenkiintoinen. Minä komppaan tätä kuvaa täysin. Ainoa mitä itse olisin ehkä miettinyt poistettavaksi on tuo pieni pylväs järvellä, mutta ei sekään juuri häiritse. 5 pojoa hienosta kuvasta.
oikein hieno kuva : ) 4p
Kiitos kommenteista. Mietin kuvan rajaamista pitkään mutta pelkästään kennon roskien kloonaaminen vei niin kauan aikaa että annoin olla tällaisena.
Mä rajaisin neliöksi Juha Pekan ehdottamalla tavalla. Hyvä kuva tosin näinkin. 4p tällä rajauksella.
Tämä toimii näin todella hyvin.
Ihana horisonttikin päässyt kunnolla kuvaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.57 (67 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty