Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tulit uniini


-Raija Manz

Annetut kommentit

Hieno kuva,ainoa asia jonka ehkä itse tekisin toisin on tuo etualan pimeys, eli sitä hiukan enemmän auki.
Edellisestä huolimatta kuvan unenomaisuus ja tunnelma tulisi yhtä hyvin esille.
Ja taas tämä Aukean tausta.... tiedättehän :(
Onpa kaunis. Jännä vihreäkeltainen sävy.
Aivan ihana kuva!Juuri tuollainen hyvin vahva unimaailman tunnelma,jossa ajatuksiini tuli jostain syystä sellainen mielikuva,että edesmennyt koira on tullut unen kautta tervehtimään.
Onpa hieno kuva!

Sommittelu ja rajaus. Hieno kolmiuloituisuus, sävyt,sumuinen metsä..ja tietysti itse pääkohde. Terrierikö? ps. Tiiviimäälläkin rajauksellakkin saisi upeen kuvan...
Kyllä tässä on ainesta. Nimi, tekininen toteutus ja rajaus. 5p.
Kiitos kommenteista.. JPL, mä askartelen edelleen picasalla ja siksi toi etualan valoistaminen ei onnistu. Ja aukean tausta... Tiedetään =(
Picardien paimenkoiran tai terrierin sekotus. Ehkä. Koira on espanjan kaduilta lähtöisin... Mietin tota rajausta itekkin pitkään, mutta tiiviimmällä rajauksella tulee kuvasta omaan makuuni jotenkin liian selittävä.
"Unenomainen" oli mullakin ensimmäinen adjektiivi, joka tästä kuvasta tuli mieleen. Hyvä :)
Ja Tuulalle vielä... Luojalle kiitos, koira on vielä valveillakin läsnä.. =)
Hieno kuva, nimeä myöten. Poikittain oleva puunrunko on unen näkijän tietoisuuden raja, jolle koira on tullut nukkujaa tervehtimään.
Onpas kaunis koirakuva:))
Koira sopii juuri tuonnäköisenä tuollaiseen metsään - oliko hankala ajatus:))
Ihana pörröturkki, en kuitenkaan kehu pelkästään koiraa vaan koko kuvaa.
Ei koirasta ole helppoa ottaa kuvaa vaikka moni niin luulee. Liian usein sitä pidetään helppona nakkina, varsinkin jos on kyse omasta hyvin koulutetusta koirasta.
Tämä on todella hyvin onnistunut kuva ja metsä takana on kuin satumetsä:))
Ehkä suomestakin löytyisi hiukan tämänkaltaista maisemaa...
Koira näyttää itseasiassa hyvin rauhalliselta, mutta intensiivinen tuijotus on vain vapaa-käskyn odotusta, taustalla hääri kaksi muuta koiraa ja paikalla olo ei ollut mitenkään innostavaa...
Todella kaunis kuva jossa on minun makuuni haaleat mutta kuitenkin niin selvät sävyt. Syvyysvaikutelma on erinomainen. Riston mielipiteestä olen hieman eri mieltä, mielestäni jopa väljempi rajaus/sommittelu olisi voinut tuoda kuvaan lisää unimaisuutta ja jättänyt katsojalle enemmän ajateltavaa. No, makuasia kaiketi. Eräänä pienenä haittana, ainakin minun silmääni näyttäisi että koko kuva olisi hieman vasemmalle kalleellaan (enkä nyt viittaa sinne'tänne kohoavien puiden vertikaalisuuteen).
Joka tapauksessa hyvä kuva jolle joutaa antaa 4 pistettä.
Noi puut tuotti tosiaan tuskaa kuvaa "oikoessa" ja siksi koira toimikin vesivaakana... Paikka on sellasessa rinteessä ja puut tosiaankin kasvaa sikin sokin.
Nyt kun on mahdollisuus käyttää koiraa vesivaakana, niin täytyihän sitä kokeilla. Puut uhmailevat painovoimaa ja tekevät tehtävästä tosiaan tuskaisen. Erinäisten epäilyjen jälkeen päädyin neljään myötäpäiväasteeseen - rajulta tuntuu, mutta näin kävi.
Mäkin sitä tässä kääntelin ja kyllä siinä on varaa myötäpäivään kääntää ilman, että koira joutuu vaikeuksiin...
Kaunis kuva! Hyvä tunnelma!
Koiran pää on sommiteltu mukavasti vaaleammalle taustalle ja kun tarkennuskin on kohdallaan, niin nuo komeat korvakarvat tulevat hienosti esiin!
Vielä kun koiraa saisi nostettua kuvasta enemmän esiin (eli enemmän valoa koiraan),
mutta hyvä kuvahan tämä on näinkin.
On tää nyt ainakin neljän pisteen arvoinen tunnelmapala!
Hieno tunnelmainen koirakuva ja kaunis usvamaisema. En tässä nyt ole kokeillut itse, mutta minua häiritsee tuo oikea paksu puu. Olisin itse ehkä rajannut siihen asti. Jotenkin ne puut nyt ovat liian hallitsevat. Pojoja kuitenkin 4
todella hieno kuva, ihanan unisen utuinen tunnelma. Kuva olisi mielestäni toiminut hyvin ilman koiraakin. pisteitä 4!
rajauksessa häiritsee etualalla fokusta vievä tumma puun ranka tai yläosaston tyhjä tila.. en osaa päättää. muuten todella hieno kuva!
Todella upea kuva näin ensinäkemältä! Pidän utuisuudesta ja murretuista väreistä. Unenomaisuutta tosiaan on. :) 5p minulta.
Todella kauniit sävyt! Tulee joku kirjan kohtaus mieleen!
IHANA!
Tässä on kyllä hieno koirakuva ja upea, tosiaankin unenomainen tunnelma! Olen tykästynyt koira/luontokuviin, missä kumpikaan ei ole pääosissa vaan koira tuo kuvaan kiintopisteen ja sisältöä. Tämä on juuri sitä parhaimmillaan!
Ihanat värit ja hieno unenomainen tunnelma kuvassa! tykkään kovasti!
Tunnelmallinen unikuva, ei kuitenkaan paha uni, vaan sellainen hiljainen ja sielua puhdistava. Hauva keskellä tuo siihen myös ilonpilkahduksen. Rauhallisin mielin siirryn siis Raija seuraavaan kuvaasi :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (87 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty