Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

0

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Kimmo Grönholm

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Reuna-alueiden tummentaminen on tehty tökerösti.
Kuvassa ei mitään erikoista, tavallinen tilanne kuva.
Kuvan teemaan sopivuutta yritän kuumeisesti miettiä, vaan en löydä yhteyttä....Mietin myös mitä on tapahtunut mustan peruukin omistavan pojan kasvoille? Näyttää kovasti photarin jäljelle....mutta miksi?

Omituinen jälkikäsittely. Naamiais-asut ei riitä musta OHO-teemaan. Ilmeet kyllä hauskat, mutta jäävät toteutuksen jalkoihin.
Kiitos kommenteista.
Taisin olla omalle kuvalle sokea. Nämä kaksi velmua veijaria meidän kulmilta (hyvässä mielessä) tuppaavat aina keksiä jotain älytöntä. Tällä kertaa huomasin heidän tallaavan meidän pihalle ja pimpottamaan ovikelloa. Ennenkun ne ehtivät kuitenkaan ovikelloa rämpyttää niin potkaisin oven auki ja latasin canonilla sarjan päin poikia. Minusta poikain ilmeet olivat senverran ohoa että laitoin kuvan esille. Mut nyt ymmärrän tän olevan enemmän ohoa vain minun nupissani.
Valo on ihan luomua mutta jonkinlaisen tumman hunnun oon askarrellu reunoille.
Terveisin, kuvaaja.
Mukava kuulla tarina kuvan takaa :) Varmasti pojilla on ollut tilanteessa "oho"-olo, harmi vaan että se ei valtavan hyvin välity kuvasta. No nyt kun tarkemmin katsoo, niin tuon lippispäisen pojan ilmeessä saattaa olla jotain iloista hämmästyneisyyttä. Kyllä tämä mun mielestä teemaan sopii paremmin kuin moni muu teeman kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.93 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty