Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Veikeä


-Seppo Kallio

Annetut kommentit

Nimensä mukaisesti, sitä tämä on - eikä vain sisällöltään. 4p. -/_
Onnistunut hyvä otos =)
Taitavan tekijän muotokuvaotos.
Myönnän, etten tiedä näistä pää/sivu/taka/korko-valoista mitään. Mutta tuntuu harvinaisen onnistuneelta - ei häiritseviä varjoja, leuan kaari upea, silmät välkkyy sopivasti, huulissakin kiiltoa ilman huulikiiltoa jne. Mutta tuo korva ehkä olisi vaatinut yhden tuikun lisää.
Vaikka tytärtä(?) olisi ohjattu, niin syntisen hyvää poseerausta - jos geenitutkijan ura ei syystä tai toisesta kiinnosta, niin mallin työ on taattu, siinä määrin luonnostaan syntyvää niskanvääntöä, joka lisää vuosia fyysiseen ikään. Veikeä on tietysti harmiton ilmaisu tälle keimailulle.
Mutta tuon ilmeisesti persoonaan liittyvän barbie-paidan alla on vielä hirveämpi joku, jotka lähes onnistuvat pilaamaan kaiken, mistä edellä kirjoitin. Niin kuin oikea alanurkka.
Mukavan ristiriitainen lapsuuden ja aikuisuuden ja teijasopasmaisen madonnamaisuuden ja lianakaarinamaisen pahaenteisyyden yhdistelmä. Tyttö on kyllä tähti.
Kyllä tästä kuvaajan taito välittyy
Kiitos kommenteista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.18 (49 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty