Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Katulamppujen helmassa

aamuyöllä oltiin pikkuveljen kanssa kuvailemassa.
Mä oon ihan tyytyväinen, vaikka jotenki siellä oli se maisema niin mahtava, että olisin odottanut jotain paljon nerokkaampaa itseltäni. No tyytykää!
Kommentteja! :>
-Anna Salmi

Annetut kommentit

Pikkupojan sielukas ilme ja valot sekä varjot tekevät tästä ihan kelpo kuvan. Itse saattaisin rajata vasemmalta liikoja mustia pois.
Valo on kaunis ja ilme hyvä. Olisin myös kiinniittänyt rajaukseen huomiota. Nyt katse eksyy katuvaloihin ja tie vie katsetta pois pojasta. Pelkkä veli olisi riittänyt kuvaan, eikä mitään muuta.
Sari tuossa sanoi saman, mikä itsellä oli mielessä kun kuvaa katseli.
Musta laidoilla on tarpeeton ja häiritseekin. Rajaa pystykuvaksi? Valoja kaivataan jotta kuvassa olisi vihje valon lähteestä, ettei se ole "taivainen" tms.
Juu, ehkä minäkin rajaisin pystyyn. Noiden lamppujen välistä jospa.
No hyvä kuva tämä on näinkin. Pojan asento, asenne ja niukka mutta riittävä valo saa minut pitämään kuvasta.
Kimmon rajausehotus on erinomainen! Sit ehkä vielä nirhaus oikeelta, niin se ois siinä se! Hyvä.
Ihana. Jotenki heti rupesin miettii et mitäköhän poika miettii, ku on jotenki ehkä vähän surullisen ja haikeen näköne. Tykkään rajauksesta ja terävyysalue on juuri oikella paikalla. Sävyt tuovat tunnelmaa kuvaan. Mun mielestä viiden pisteen kuva.
valo ihmisessä on upea. 4p ainaki.
Voi että kun jonkin objektin sais vielä kuvaan. Vaikka tähdenlennon (photosopilla) mitä poika katselis niin ois täydellinen kuva. Nytkin varsin omaperäinen ja mielenkiintoinen.
Pistää miettimään tosiaan mitä pienen pojan mielessä liikkuu. Pidän kovasti ja kuten Kimmo ehdotti ehkä pystykuvana toimisi paremmin.
Outi: Keijo ehdotti jo ennen mua, minä peesailin ja tarkentelin. No ei kai sillä väliä, mut korjasin kummiskin ku otti silmään. :)
Yhdyn sarin vastaukseen myös :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.21 (68 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty