Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hiljaisuus


-Esko Partanen

Annetut kommentit

Tunnelma kohdallaan, mutta vähän häiritsee kuvassa katkeavat puut... olisi rajauksen nostaminen auttanut asiaan, mene ja tiedä. Joka tapauksessa hyvä kuva.
Kaunis kuva! Hieno utuinen tunnelma, jotain jää kuitenkin puuttumaan ja kuva jää hieman latteaksi, en vain osaa sanoa, että mikä se jokin on.
Pieni valotuksen lisäys saisi tuon ruskan loistamaan ihan eri tavalla,siitä johtuu tuo kuvan latteus mm.
Liekö pakkauksesta vai muusta johtuva tuo vasemman puoleisen rannan epätarkkuus ja sekavuus,tosin sekin korjaantuu hiukan tuon valotuksen lisäyksellä ?
Joo samalla tavalla kuin Mika eli puiden katkeaminen hieman häiritsee, tosin olet varmaan ajatellut heijastuksia kuvaan, mutta tässä kuvassa olisi saattanut sommittelu toimia toisin. Nuo sävyt varmaan eivät tule esiin niin hyvin, koska on sumumaisemasta kyse ja se on ymmärrettävää. 2,5 p
Pikkaisen lisää valoa ja kuva on ihan huippuhieno tälläisen metsässä samoilijan silmiin ainakin:)
Pidän kuvan rauhallisesta tunnelmasta ja joutsenpariskunta lipumassa tyynen rauhallisessa vedessä on kieltämättä kovin kaunis näky.
Ehkä etualasta olis voinut ottaa pikkasen pois ja siirtää se niin että puunlatvat näkyisivät...mutta kaunis tämä on näinkin.

Miten ihmeessä voi tulla ikävä syksyä kun katson kuvaa, kesäähän tässä ikävöin juuri vähän aika sitten kaunista lehmä/sateenkaarikuvaa katsellessani:))
Joten joka vuodenajassa on omat kauniit puolensa ja on rikkaus että näinkin rankasti vaihtelevia vuodenaikoja meillä on:)
Kesähelteellä hikeä pyyhkiessä voi sitten ikävöidä talven valkoisia hankia ja kirpeitä pakkasia....
Säväyttävä kuva! 5 p. Ei sille mitään mahda, että kaunis suomalainen luonto säväyttää aina, vaikka se ei teknisesti olisikaan sitä parasta mahdollista. Maalauksellinen.
Olisin ehkä rajannut alareunasta palan pois, jolloin katse olisi helpommin etsiytynyt joutseniin. Muuten hieno kuva, kauniit sävyt ja upea sumuinen tausta. Merja sanoi hyvin, että maalauksellinen.
Kaunis kuva ja tunnelma. 4p
kaunis kokonaisuus. hyvä, 3p. (joutsenet aika kaukana ja sillee vähä pliisu)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty