Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Odotus


-Antti Partanen

Annetut kommentit

Minusta mielenkiintoinen hämähäkkikuva. Vaaniva elukka joka odottaa ruuan tarjoilua seitille. 4p.
Hiano.
Aika makee!
Mulla on itellä vielä hienompi kuva samasta teemasta, mutta kyllä tätäkin nyt katselee. ;)
Markolla ainakin ego kohallaan. Kuvista en osaa sanoa mutta ei ainakaan aikaisemmin mitään häikäsevää esillä. Miten jotkut jaksaa olla niin itseriittoisia.
Kyllä Markolla voi oikeastikin olla aiheesta parempi kuva, vaikkei hänellä sitä Aukealla olekaan. Koitin nääs etsiä semmoista hänen pbase.com-sivuiltaan (ei löytynyt), ja kyllä sieltä huomaa, että hänellä on laadukastakin kuvaa pitkältä aikaväliltä.

Sitäpaitsi Markolla on huumorimieltä, mistä mainiona osoituksena hänen Aukealla takavuosina julkaisemansa Ihania kesäjuttuja -näyttely :-DD. Katsoin sitäkin pitkästä aikaa, ja siitä oli edelleen kovasti hupia; kerrassaan hieno oivallus silloin aikanaan (ko. näyttelyn juju ei ehkä aukea kunnolla ilman pitkää kokemusta Aukeasta...).
Kivasti sommiteltu, hämähäkki jää ehkä aavistuksn syväterävyyden ulkopuolelle, värit on kivat =)
Se että hämähäkki on syväterävyyden ulkopuolella taitaa olla kuvan idea? Noilla verkoilla ei taideta kyllä saalista saada. Saa odottaa, kunnes päivä kuivaa kastehelmet. Taustan valossa on taikaa. Minun silmä ei enää osaa sanoa mistä tuo linnunrata taustalla muodoistuu.
"Linnunrata" on varmaan samaa verkkoa kauempana, luulisin. Tamron SP 2.8/90 mm makro tekee kivan bokehin, eiks vaan. Ja tulee siinä vielä odottavan aika pitkäksi ennen kuin saalista tuohon eksyy.

Kyllä mä hämähäkkiin tarkensin; tarkistin vielä äsken 10 megapiks. kuvasta 100 % koossa terävyyden, ja on se kohdallaan, vartalon karvatkin erottuu hyvin. Jalat kyllä menevät terävyysalueen ulkopuolelle kuten näkyy.
Tää on aikas hieno:)
Hämähäkki on hämärässä vaanimassa ja verkon kastepisarat on todella kauniita.
Onhan näitä nähty täällä paljonkin, mutta jokaisessa on oma kauneutensa ja tämä on erilainen kuvakulmaltaan kuin monet muut hämpynseittikuvat.
Pidän:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.4 (63 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty