Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vauhti päällä

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuvaan lisätty vauhdin tuntua Photo Shopilla.
Tekijä: Ilona Ylinen

Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Eiiii kehyksiä/nimmareita
Photoshopilla
Animekoira
ilman kehyksiä tää toimisi mun mielestä paljon paremmin
Joo...noi kehykset ei ihan ole kuvan parasta antia missään kuvassa..muuta kun silloin jos kuva on kehystetty seinälle. Nimmaristakaan en tykkää kuvissa, jos ne laitetaan sen takia että kuvaa ei varastettas niin turha vaiva, nimmarit saa kyllä pois muutamalla klikkauksella.
Muuten mä kyllä pidän kuvasta, ehkä ilman photaria vois olla parempi...Tai ainakin hiukan pienemmällä käsittelyllä, niin että sitä ei juurikaan huomaa.
...kumma että aina jaksetaan rutista kehyksistä...
Pikkaisen kuvan historiaa..kuvasin ja muokkasin sen vartavasten ystävälleni lahjaksi seinälle pantavaksi, siksi kehykset ja nimmari. En pelkää että se varastetaan..en nyt niin tyhmä ole, etten sitä nyt tiedä kuinka helppoa se on imuroida itselleen ja se nimmari poistaa..
Toiseksi mulla taitaa olla jäänyt levy pyörimään taiteilijapiireistä: "maalauksista nimmari pitäisi löytyä aina edestä." "signeeraamaton maalaus/teos on arvoton." ym. Se nyt vaan on niin että taideteokset signeerataan ja piste. Olen ammatiltani kuvataiteilija/maalari, ja tottunut siis signeeraamaan kaiken.. Valokuvauksen puolella kokemukseni rajoittuu omaan harrastus räpsimiseen, ja siihen että olen ollut töissä valokuvaamossa asiakaspalvelussa ja päivät pitkät seuranut ammatti valokuvaajan kuvaamista ja kuvankäsittelyä.. (+ että meidän firmassa printattiin usean muun ammattimuotokuvajan kaikki isommat kuvat joita tuli pällisteltyä) Siinä hommassa myös kuvaajan nimmari tai ainakin valokuvaamon nimi löytyy aina seinälle menevistä kuvista ja piememmistä kuvista se löytyy pohjukkeista. Ainoatakaan kuvaa ei lähde ulos ovesta ilman nimmaria.
Mitä luontokuvaamiseen tulee, niin siitä ja sen käytännöistä en tiedä mitään, mutta veikkaan että kaikki julkaistut kuvat nimetään aina jotenkin tekijänoikeudellisita syistä.
Älä nyt hermostu, en mä millään pahalla tuota kirjoittanut:)))
Kyllä kuvista pitää osata ottaa vastaan myös kritiikkiä, vaikka se sitten koskis vaan kehyksiä.
Kokonaisuus ratkaisee yllättävän usein.
Sen takiahan kuvia laitetaan esille että ne saisivat arvostelua osakseen ja kuvaaja oppis jotain uutta - vai pelkkiä kehujako vaan sais antaa?
mulla oli vähän huono päivä eilen.. ;) no en tietenkään pelkkiä kehuja odota, mutta se ärsyttää että rutistaan pelkistä kehyksistä, eikä kommentoida mitenkään itse kuvaa. Oon seurannu ammatti kuvaajien työskentelyä niin kauan, että todella tiedän ettei mun taidot ja tekniikka riitä lähellekään ja oppimista olis ihan mielettömästi. Eilen unohdin vielä mainita yhden syyn Tähän "Kehys ongelmaani"... Töissä tein kiitoskortteja asiakkaiden kuvista ja niihin suunniteltiin erilaisia kehyssysteemejä, mikä nyt mihinkin kuvaan sopi milloinkin parhaiten. Ne oli toisinaan niin hirveän huonolaatuisia, että lisäämällä vähän jotain ekstraa, niistä sai ees vähän siedettävimpiä.. Tää mun koirakuvani oli laadultaan niin huono, että senkin vuoksi vähän käsittelin sitä reippaasti.. eli se käy multa vähän niinkuin puolivahongossa ja mun täytyisi kyllä siitä oppia pois.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.67 (27 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty