Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Nelson lakes

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Kai Aarikka

Annetut kommentit

pois kyltinromut! muuten perfetto 5p.. mut nyt 4p. Makeee näky!
Jaku mun mielestä noi kyltit ja romut just tekee tästä täydellisen :) 5 Pitsettä
Perfecto, horisontti näkyy olevan suorassa:)
todella upea

Ilman vasemman reunan hieman epämäärätietosen näköseksi jäävää kylttiä tää ois mainio - joskin samalla rajauksella joutuis epätasapainoon pian. Aika vaativa tää panoraamaformaatti, tulee huomattua. Mutta kun tuon kyltin päällä näyttää seisovan ihan selvästi valkoliivinen mies!! :)
Joo, maisemakuvassa on oikeestaan semmonen ikävä vaade, et sen pitäis olla suunnilleen täydellinen (A. Adams), jotta se ois jotain. Tässä erittäin ikävästi pistää silmään toi "tolpan päällä patsasteleva" hahmo. Ja mua rupee koko kuva sieppaan sen jälkeen. Voishan tästä myös vähän sinistä ja keltasta kanavaa laimentaa.
Eli en oo ainoo, joka näkee tolpan päällä ukkelin? Jess, kiitos Marko! Eiku hei, nythän se näkyy ihan selvästi. Se on ihan oikeasti joku ihminen seisomassa keskellä jokee, koska siitä lähtee aallot virran suuntaan. Ja tuo kyltti on ihan vaan musta tolppa, jossa nuoli ylöspäin.. Pienellä sivuttaisaskeleella (siis kuvaajalta) ne ois saanu selvemmin erotettua toisistaan. Tuo on sellanen "moga", jota Ansel ei ois välttämättä tehny. ;)
Ukkeli tolpan päällä ei häiritse mua, se on ihan hauska lisä kuvaan ja kyllä sen kalastajaksi aika hyvin huomaa.Kalastaja antaa maisemalle elävyyttä.
Enpä tiedä oliskohan kuva parempi ilman kylttiä ja tolppaa-pelkkä kalastaja neitseellisessä maisemassa...
Mutta kun maisemakuvaus on, kuten Marko jo sano, täydellisyyden etsimistä, niin oisin mieluusti nähny tuon kalastajan selvästi erillään tolpasta. Nyt ku jäin miettiin sitä, että onko se joku suttuprötö tolpan päässä vai mikä... niin ei tullu sellasta hyökyaaltomaista fiilistä sen maiseman mahtavuudesta.
samat nurinan aiheet, kuin j:llä ja m:llä.. eli kalastaja ukko on varsin huonossa paikassa sommitelullisesti. itse olisin myös kaivannut noita sumuisia vuoria lisää kuvaan, eli lisää tilaa ylöspäin.. väreistä tykkään kovasti!
saturaationappi tainnut luiskahtaa vähän liikaa..? nämä karkkivärit ei kauheasti miellytä, lisäksi kuva tuntuu vähän ahtaalta ylhäältä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.68 (75 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty