Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Olen suuton


-Markku Heino

Annetut kommentit

Tää on niin hullu kuva että pakko antaa 4. Tekisi mieli alkaa piirtämään suu. Miksi suuton?
Kiitos Ritva huomiosta.
Löysin tämän aanelosen yltä päältä rutussa piirongin laatikosta ja kun olen hiljan hankkinut Anttilasta halvalla (ysiysi) skannerin, niin piti kokeilla. Rutut toistuivat mallikkaasti ja muutenkin jälki oli yllättävän hyvää eikä tarvinnut valoja ym. pähkäillä kuten kuvatessa.
Tuo suuton on oikeastaan syytön eli pieni sanaleikki. Suuton/sanaton herkästi syyllistetään, vaikka sanaton on yleensä syytön eli jotain sellaista taustalla...
Pidän!!
Suuttomalla, siis syyttömällä on tässä varsin tietäväinen ja puolusteleva katse. Hiukset ovat hahmolla mukavan muhkeat, tulee joku 70-luvun hahmo mieleen. Paperin rypyt ovat tässä kauniita ja toimivat kontrastina näennäisen helpolle lyijykynäviivalle.
Suuton hahmo on kuvattu kuvanmuokkauksen puolella kyllästymiseen asti. Tässä ei kuitenkaan ole kyse mistään teinisyvällisyydestä. Suuttomuus on näin harkitun oloisessa työssä selkeä kuvataiteellinen vihje. Sisältöä voin vain arvailla, mutta minulle se tuo mieleen sen, että vahva puhuja ei tarvitse edes suuta - vahva ilmaisija ei tarvitse edes välinettä. Sibeliusmainen tuijottelu ja villi tukka tuo mieleen hulluuden rajan ylittäneen yksinäisen, pakkomielteenomaisen puurtamisen - jonkin asian tavoittelun.

Viiva on komeaa ja paljonkertovaa vähäisin keinoin. Muutamalla varjostuksella olet onnistunut luomaan hyvin plastisen vaikutelman. Hienoa jälkeä ja vahva työ.
Kerranki opin jotain vain vilkaisemalla! En kestä sitä, jos silmiä on korostettu tyhjänpäiten. Nyttei ole käynyt niin. Jostain syystä keskeneräisempi viivankäyttö ei vetoa mun makuun, vaikka se kokonaisuutta olennaisesti tukeekin. Mutta kiitos silmistä. 4.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (27 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty