Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yölento


-Marko Jortikka

Annetut kommentit

Rajaisin alareunasta hieman pois tuota hankea.
Silmää miellyttävä sävymaailma, mutta tuo tähden/ lentokoneen lento näyttää aivan Commodore 64:n grafiikalta :) Ja samaa mieltä edellisen kanssa, etualalta voisi ottaa pois sentin tai pari.
Kaikki kohillaan, hyvä!
Värimaailma on hiukean hieno, mutta tuo tähdenlento ei kyllä näytä luonnolliselta, ei tähden eikä lentokoneen jäljeltä vaan tyhjältä viillota taivaalla....Onko se tehty jälikäteen tai ainakin vahvistettu huomattavasti?
Samaa mieltä tuosta alareunasta...pikkasen vois ottaa pois.

Mun pitää kyllä sanoa että tykkäisin tästä enemmän ilman outoa valkoista viivaa taivaalla.
kiitos kommenteista! tuo lentokoneen valojuova kärsi kuvan pienentämisestä ja pikkusen liiasta terävöinnistä. meni c64 meningiksi :) isona toimii paremmin.
Joo, tällaisena kuva toimisi paremmin ilman valojuovaa. Hyvä tämä on näinkin, oikea satumaisema.
Otappa clone stampilla tms. kokeeksi pois tuo valojuova. Upea tunnelma kuvassa, mutta minuakin tosiaan juova vähän häiritsee. Tietenkin voisi kysyä, että mikä vanhanajan kaipuu meitä kaikkia vaivaa, kun maisemaan nykyään oleellisesti kuuluvat valot, sähkölangat ym. aina häiritsevät meitä kuvassa niin paljon`?
Elisa: on versio ilman valojuovaakin. Mulle vaan toi lentokone toi tähän oman hauskan lisän. Ilman valojuovaa kuva oli itselle liian tavanomainen. Kuva on tuosta muutaman sadan metrin päästä otettu ja siten ehkä liian tuttu maisema :)
Rajaisin alaosasta tosiaan pari senttiä pois. Valojuova taivaalla häiritsee. Muutoin todella ihana talvinen satumaisema! 4p
Valojuova on tän kuvan pointti 5p, ilman sitä ykkönen.
En ottaisi rauhaisaa alareunaa paljoakaan, mutta itse Tupolevin juovasta en perusta. Toki jäälläkin kiiturinjuovia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.98 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty