Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Järvenneito


-Teemu Heljo

Annetut kommentit

3.5 pistettä, jonka pyöristän alaspäin, vaikka kuvattava kaunis onkin.. Mutta tämä on jotenkin liian hämärä. Alastomasta olisin pyöristänyt ylöspäin.. Asento on hyvä, kuvaa voisi lyhyesti tosiaan kuvata sanalla kaunis.
Aika lailla samoja linjoja kuin Antti tuossa, mutta vielä lisäisin, että tuohon kuvan etualaan olisin lisää tilaa kaivannut koko tytön varjon ja mielummin yölhäältä rajaten pois.
Usvineen kaikkineen tämä olisi ollut kyllä kuvauksellisempi alastomana. Nyt tässä vaan miettii että sehän kastelee housunsa. Eikä hämäryys haittaa, yöt ovat vain kivoja.
Hämäryys ei ole tässä haitaksi ja sävyjä kuitenkin erottuu. Tyttö on juuri hyvällä kohdalla sommittelullisesti, mutta on totta että veteen osuvan varjon olisi kiva näkyä kokonaan. Hankala dilemma!
mielestäni muuten loistava kuva, mutta tarkennus "järvenneitoon" vähän hakusessa.. käsittääkseni, ainakin nimen mukaan, neito on pääosassa mutta tausta on terävämpi.. ainakin minun ruudulla.. 3p
jää toteutukseltaan hieman keskinkertaiseksi eikä mallissa ole varsinaisesti mitään kiinnostavaa. varjo ehottomasti kuvaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.55 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty