Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Desperate regret

Ei naimisiinmenoa tarvitse aina ottaa niin haudanvakavasti. Hääkuvan voi ottaa toisinkin.
-Aleksi Rinta-Kauppila

Annetut kommentit

Olen varmaan vaan kateellinen kun en pysty samaistumaan... 3.5 pistettä, jonka pyöristän ylöspäin. Syy: Ajattelin, että mitähän hittoa tälläkin on haettu, mutta ihmetykseni oli niin voimallinen, että kuvassa täytyy olla jotain arvoa.
must tälläset väkisin väännetyt huumorikuvat o perseestä.valot ja värit ok mut nekään ei pelasta kornia toteutusta .2p
Minusta tämä on mainio.
Ihan loistava meininki. Täytyy kuitenkin sanoa, että en tykkää linsseistä jotka pyöristävät kuva-alan kulmia näin paljon. Linssin efekti toimii hahmoissa hyvin mutta vääristymä taka-alan ikkunassa ja kynttiläkehikossa häiritsee, tulee sellainen feikki-3D -fiilis.
Vähän ristiriitaista, kun morsian tuolla takana pienenä hangoittelee selvästikin vastaan mutta ilme kertoo toista... Olisi ollut vielä toimivampi niin että ilmekin tukisi asentoa, mutta silloin se ei ehkä ajaisi asiaansa onnellisena hääkuvana. :)
Kiitoksia kommentoijille. Yllätyin vähän noista tulkintavaikeuksista. Minulle tässä on niin selvästi morsian, joka tekee kaikkensa saadakseen pelokkaan sulhasensa mukaan takana häämöttävälle alttarille.
hauska, erilainen, mutta minua vaivaa tuo vaikutelma että nämä henkilöt ovat aivan kuin eri kuvaa, pomppaavat täysin ulos tuosta muusta kuvasta. valo ja sävyt vaikuttavat niin erilaisilta taustaan verrattuna.
mä kyllä hokasin tuon karkaavan sulhon heti, mutta imo tää toimisi paremmin vähemmän laajiksena ja että räpsy on kyllä aika lailla turhan voimakas ja raaka, palaa puhki ikävästi. hauska idea anyway:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.41 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty