Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

iii

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Marko E. Takanen

Annetut kommentit

En tykkää näin voimakkaasta vinjetoinnista. Hahmot hiihtävät oikealle, toinen merilokeista katsoo oikealle, linjataulu on oikealle... Ehkä rajaus voisi olla toinen - ellet sitten tällä tavalla korosta, että tuntemattomaan mennään.
Kiitos.
Oikealle liikkuminen, katsominen on meille tuttua ja turvallista. Aivan kuin lukeminen. Kun taas liike, katsominen vasemmalle luo kuvaan enemmän jännitettä.
Tämä kuva olisi mielestäni pitänyt olla viimeisenä, koska tässä selkeästi mennään kohti tuttua ja turvallista esim kotia kohti reissun jälkeen. Minulle tästä ei millään välity tutkimusmatkaa tuntemattomaan kun nuo rakennuksetkin näkyvät noin selvästi.
Kiitos Markku. Minulle puolestaan vasemmalle liikkuminen merkitsee paluuta. Keskisommitelmalla yritän kuvastaa, että retkeä on jo hyvän matkaa takana ja matka alkaa painaa. Retkelijöiden asennot kuvastavat myös edellistä. Edessä on vielä pahaenteisiä elementtejä. Kuvasta on poistettu yksi lokki symmetrian vuoksi.
Juuri noiden hahmojen asentojen takia mulle tuli sellainen fiilis, että vielä vähän niin ollaan kotona. ;=]
Sommittelu on mielestäni onnistunut ja tuo mainisemasi symmetria toimii hyvin 2 henkiloä, 2 lokkia ja 2 rakennusta muuodostavat kolmion johon katse kiinnittyy. Syvyys vaikutelmakin hyvä, ja mustavalkoisuus, vinjetointi tuo hyvän loppusilauksen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.29 (28 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty