Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Myrsky tulossa?


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Antti Partanen

Annetut kommentit

Tää Antin "hiilityö" vaatii aikaa eli luulen ja huomaan, että tämä paranee mitä pidempään tuijottaa ja mitä pimeemmäksi yö kääntyy.
Voipi olla noinkin. Mä puolestani ihastuin tähän melkoisesti heti sen jälkeen, kun hoksasin kääntää alkuperäisen sinisävyisen kuvan tämmöiseksi mv-peilikuvaksi, mutta taitaa olla terveellistä huomata, etteivät omat mieltymykset osuneet ollenkaan yksiin "yleisen mielipiteen" kanssa...
Miten kohisee noin kovasti vaikka on ISO-100? Jotenkin ei käy tällaiseen pitkään valotukseen..
No kun tämän on tarkoitus näyttää mustavalkokuvalta, laitoin siihen aika reilusti "filmiraetta"...
Ihan hyvin sopii kohinat kuvaan ja muutenkin kelpo tunnelma.
^^ Tuo selittää sen, miksi kohina etenkin kuvan yläosassa tuntui niin keinotekoiselta... Sävymaailma on hieman erilainen kuin mitä mv-kuvalta oon tottunut odottamaan, en osaa sanoa, onko se hyvä vaiko huono asia.
Ok, vaihdoin siihen uuden version ilman lisättyjä kohinoita. Erilainen sävymaailma on infrapunaefektistä johtuva, siihenkin tykästyin enemmän kuin tavallisempiin sävyihin. Ehkä vaikutusta oli silläkin, että katsoin hiljattain kahta Antero Takalan kirjaa, ja kaikkien kuvien yleisvaikutelma oli jokseenkin tummanharmaa... toisaalta en oikein tykännyt niin synkästä tyylistä, mutta tähän synkkyys tuntui omasta mielestä sopivan.
Auriko joka sattuu just nyt paistamaan silmiin suoraan sälekaihtimien raosta vie kuvasta kyllä kaiken valon...Ei tämä ihan niin tumma ole miltä ekana näytti kun tiirailen tätä paikasta jossa aurinko ei pilaa kuvaruutua.
Tässä on tää mielenkiintoinen vedenpinta joka näyttää sulalta lyijyltä tai oudon usvaiselta ..mä jotenkin pitäisin enemmän normaalista veden pinnasta.
Näitä lyijymäisiä tai usvaisen maitomaisia veden pintoja ja kuohuja näkee nykyään liikaa ja se on vähän vienyt innostustani niihin.
Kuva on hieno ja uhkaava, oikein hyvä kuva...mutta kieltämättä tuo vesi jättää mut vähän kylmäksi....
hieno.. mutta jään kaipaamaan värejä...!
Hieno pitkän valotusajan merimaisemaotos. Katsoja suorastaan imaistaan horisontissa väijyvään pimeyden ytimeen.
Kiva, että jollekin muullekin kuin mulle tuli tuo mielikuva imaisusta "myrskyn silmään". Ja hyvä kuulla tuostakin, ettei pitkän valotusajan tasoittama vedenpinta välttämättä miellytä (ite tykkään kyllä semmoisesta, kun en ole ollenkaan liian usein sentyyppisiä kuvia osunut näkemään).

Ja Helenalle vertailuksi sama värillisenä tässä: http://personal.inet.fi/luonto/antti_partanen/Maisemakuvia/slides/IGP2959_PsE.html (värit ovat siinä liian siniset, mutta kun kamera hairahtui tuossa yhdessä valotuksessa automaattisella valkotasapainolla noin ja sinisyys näytti tavallaan ihan jännältä, annoin sen jäädä sellaiseksi).
aina olen ihaillu antin töitä. tää on niistä ehkä parasta. ja todellakaan ei värejä tähän kuvaan ;)
Useamman kerran olen tätä kuvaa käynyt katsomassa. Ja jokaisella kerralla näyttää aina vaan paremmalta. Mustavalkoisuus kuuluu ehdottomasti tähän työhön. Laittaisin seinälle! 5 p
Synkkä on kaunista. Komea kuva!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (72 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty