Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Pinnan alla kuohuu

Opinnäytetyö, öljyvärit kovalevylle, 45x60cm
-Tiina Kaakkuriniemi

Annetut kommentit

Hieno ja tarkka maalaus 5p
Komea työ. Taitava olet. Ihana aihe näinhän se menee. Pinnan alla muuta kuin antaa ymmärtää. 5p
Taitavasti tehty, varioi vähän Goyan grafiikka-vedosta "taiteilijan uni luo hirviöitä". http://www.artchive.com/artchive/g/goya/goya_sleep_of_reason.jpg 5p.
Todella hyvä. Erityisesti tuo naisen "pidättelevä" ilme ja olemus.
Wautsi...no johan on taitavaa jälkeä. Nostaisin hattua jos käyttäisin ! 5 böäng.
Todella hieno näin tekniseltä kannalta.

Arkiaskareiden ohessa kieltämättä usein kumpuaa jonkinlaiset patoutumat tai kokemukset menneestä joita katuu, siten käy uudestaan ne tunteet kuohut ja sitten hajottaa pientä ihmistä.

Tässä on kuitenkin sellaista symboliikkaa, joita en ihan täysin käsitä. Mitä esimerkiksi nuo vääntelevät kädet merkitsee. Jostain syystä ärjyvät sudetkaan anna mitään, mitkä ovat suhteelliset selkeät merkit, mutta siltikään en nyt kykene yhdistämään tunteen kuohuihin. Taitaa olla nyt itselläni hieman heikko hetki pohtia noita semioottisia seikkoja, mitkä varmasti myöhemmin tulevat mieleeni.

Olen myös hyvin mietteliäs tuon tuon valöörisuhteiden, eli 60% mustan, 30% keskisävyn ja loput 10% valoissa. Tuntuu kuin mustaa olisi enemmänkin, kuin myös valoissakin. Luulen kuitenkin, että "livenä" kuva on varmasti paljon selkeämpi silmälle kuin monitorin/läppärin ruudulla, mutta tuntuu jotenkin ikään kuin vertauskuvallisesti vääntävän silmää.

Hei, hieno työ! :)
En voi muuta sanoa kuin että todella taitavasti ja huolella tehty! Ei löydy mitään huomauttamista. Täydet pisteethän tästä on annettava.
Todella upea sekä idealtaan että toteutukseltaan
Erittäin vau.
Ihan hemmetin hieno!!! Ihan huippu toteutus... symboliikka, tekniikka ja kivaa kontrastia symboliikan lisäksi myös noista vastaväreistä.
Aivan älyttömän upea ja toimiva valon suuntaa ja kaikkea ajatellen.

Jos tilanteeseen ajateltu valo olisi tullut hieman enemmän takaviistosta ja puoli tuntia myöhemmin, olisi kohti katsovan suden, vasemman puoleinen, silmä ja sohvan vasen osa jäänyt pois näkyvistä. Silloin kuva olisi ollut ehkä dramaattisempi mutta kuka sellaista kaipaa... vitosen työ :)
Sanoisin että aika keinotekoinen ja itsetarkoituksellinen, alleviivaava ja teknistä prassailua. Jotenkin jännite maalauksessa on niin ilmiselvä että se hajoaa ja kyllästyttää. Ahdistus niin kuin kouriintuntuvasti ja oma rauha. siinä taulun yksinkertainen idea ja jotenkin tuntuu että ei ole kovinkaan omaperäinen tai ei tarjoa mitään uutta lähestymistapaa. Tietenkin tuo tekniikka on joillekin niin armottoman tärkeä mutta minulle se on yhdentekevää.
Kutojan sisällä "lievää" ristiriitaa.
tulen aina uudestaan katselemaan tätä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.31 (52 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty