Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lentoyritys

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Merja Erkkonen

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tarkennus ihan jossain muussa kuin pääkohteessa. Kuvakulmaa, rajausta ja sommitteluakin voisi miettiä uudelleen. 2p
Kiitos kommentistasi. Orava on tarkennusalueen sisällä. Hyppy on sen verran nopeaa suljinaikaan nähden, että tulee liike-epäterävyyttä (käsittääkseni). Rajausta ym. en ehtinyt siinä tilanteessa miettimään. Toki jälistäpäin vois rajata, mutta miten (halusin jättää näkyviin mistä minne ponnistetaan)? Ehdotuksia otetaan vastaan.
Ehdottaisin tätä kuvaa ja kuvaajan kommentteja tulevan kuukausiteeman aihepohjaksi: "Hauskimmat selitykset siitä, miksi kuva ei suinkaan ole niin huono, miltä se näyttää".
En ole kuvaani hyväksi kehunutkaan, vaan ehdotusella tarkoitin hakea parannusehdotuksia kuvaani, mutta...hm...
Sanotaan nyt näin että tätä kuvaa ei paranna mikään kommervenkki. Rajaus on mun mielestäni liian ahdas ja orava niin epäterävä että oikeastaan ihan turha ajatella tähän kuvaan parannuskikkoja. Jos jotain ajattelis niin paljon väljempi rajaus että näkee kunnolla minne orava on hyppäämässä.
Tilanne on ihan kiva ja JOS suljinaika olis ollut hyvin lyhyt kirkkaana päivänä, niin ehkä kurresta olis voinut saada terävämmän kuvan....

Joskus myös epäterävä kuva voi olla jopa vuoden luontokuvatittelin ansainnut...kuten muutama vuosi sitten eräs karhukuva oli. Mutta silloin pitää tietenkin kaikki muut elementit olla kunnossa.

Tässä kuitenkin - Tilanne kiva, kuva huono, mutta onnea seuraavan kertaan, jos kurre vierailee usein lintulaudalla niin siihen vaan kyttäilemään ja virittelemään kameraa niin että kuva olis hiukan parempi...hämäränä päivänä on lähes mahdotonta saada tarkkaa kuvaa liikkuvasta kohteesta jos välissä on vielä ikkunalasi kuten tässä varmaankin on..
Aivan oikein, kuva on otettu ikkunan läpi. Minulla on kurrekuvia paljon niitä teräviäkin ja ilman välissä olevaa ikkunaakin, mutta ne eivät sopineet aiheeseen. No valintani oli virheellinen, mutta tästä oppii. Kiitos kun kommentoit kuvaani.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.83 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty