Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

biatch

(esittelyssä: rakastava maailma)
lyijykynä, A4 paperille
-Ville Turkia

Annetut kommentit

Tulee ihan Miina Äkkijyrkän lehmäpiirrokset mieleen (ehkä liikaakin?). Pyyhityt sarvet panee miettimään, onko tehty vain suttuista työtä, mutta luultavasti niiden on tarkoituskin ärsyttää :) Työssä on liikettä.
Annoin kuitenkin vain neljä pistettä, koska piirros ei tuonut itselleni Miinan lehmien jälkeen paljon uutta.
Minusta tässä on niin kaunista viivaa, että on ihan sama onko joku muukin piirtänyt samalla tavalla tai sinne päin. Kaunista. Ottaisin milloin tahansa seinälleni!
Yhdyn edelliseen. Tietysti voi ajatella, että tässä on haluttu tietoisesti viitata Äkkijyrkkään. Nuo sutut antavat vaikutelman kuin sarvet hehkuisivat. Upea työ kokonaisuudessaan.
täyttä asiaa. 5p
Sopivan riehakasta äpylifiilistelyä.
Kiitos huomiosta.
Pyyhityt sarvet on tarkoitus.
Äkkijyrkkää on vaikea olla tiedostamatta lehmiä piirtäessä (teoksen nimi ei kuitenkaan sojota Miinaan minun puolestani).
Hyvä viiva.
Kaikissa lehmissä on Äkkijyrkkää ja kaikissa mittasuhteiltaan oudoissa krokeissa Schieleä. Nyt kun tuon sanoin niin Miinan lehmät ovatkin kovin Schielemäisiä. Tätä lehmää taas en rinnastaisi kumpaankaan. Märehin varmaan merkityksettömiä. Väliä on sillä, että tämä on mulle viiden pisteen piirros.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.55 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty