Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Haikara

Häiritsevä oksa poistettu.
-Raija Manz

Annetut kommentit

Komea on. Erittäin toimiva siluetti. Väritkin ovat hienot. Syväterävyys etu- ja taka-alan höttöineen tuo mielenkiintoa todella vahvasti haikaraan kohdistuvan ensihuomion jälkeen.

Haikaran nokan (ja katseen) kanssa samansuuntainen tyhjyyden muodostama diagonaali oikeaan alakulmaan toimii mielestäni sommitelmallisesti.

Sitten inkrementaaliset nillitykset: toimisiko vielä paremmin ilman vasemman laidan terävää puunraatoa? Esim. 4:3 suhteessa leikaten se vasemmalta pois? Nyt huomio kohdistuu enemmän kuvan oikealle puolelle haikaran nokan ja vaaleuden sitä sinne viedessä.

Hieno otos joka tapauksessa.
Kokeilin mainitsemaasi rajausta, mutta kuva jää mielestäni liian tyhjäksi...Haikaran nokan edessä oleva tyhjyys tulee mielestäni liikaa esiin.

Kiitos kommentista!
IHANA!! Taianomainen kuva linnusta ja maisemasta, ja tykkään kovasti myös kuvan sävyistä. Tässä on jotakin epätodellista, mikä lisää kuvan mystiikkaa.
Oksien hahmot antavat lisää ilmettä haikaralle, joka on oikeastaan vain osa tätä vahvaa näkyä. Suhteellisen yksinkertainen toteutustapa kantaa pitkälle, kuva erottuu lintukuvien tulvasta ja saattaa sulattaa muidenkin kuin lintukuvien ystävien sydämet.
Onpa upeat värit. Mielestäni tuo vasemman puoleinen runko kuuluu kuvaan. Ilman sitä haikara on jotenkin "turvaton"...
Aivan fantastinen otos, eipä parannettavaa löydy oikeastaan miltään osa-alueelta. Tykkään!!!
Aivan fantsu!
No huhhuh ! 4 böäng.
Kiitos kaunis kaikille kommentoijille....!
Minua häiritsee kolmijalkaisuus, katse palaa siihen yhä uudestaan. Päällekkäisyys on yleensäkin häiritsevää, siluettikuvissa vaikutukset tehostuvat ja voivat olla jopa tahattoman koomisia. Kolmosta enempää ei irtoa.

P.S. Palasin ja häiritsee, alkoi jo ajatuskin mennä "puujalkavitsien" puolelle :)
upea kuva! Ihana sävymaailma! Tykkään! :)
Kaunis otos kaikin puolin, tunnelma on on ihanan rauhallinen.

Tää on vaan niin hieno:)))
Hienon 3-ulotteinen. Tietysti haikaralta voisi napata tuosta toisesta jalasta sen haarakappaleen poies, mutta sitten tuo kävisi suurennettuna vaikka tapetiksi. Voimakastunnelmainen kuva.
Erittäin kaunis otos!
Aivan huippu hyvä, sommittelu ja värit (kolmiulotteisuus) erityisesti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.94 (83 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty