Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

tanssiin kutsu

akvarelli 2011, 60 x 80 cm
-Esko Matilainen

Annetut kommentit

Luulenpa että suurin osa töistä syntyy ilman sen kummempaa nimeä ja usein se julkaisemista varten työlle annettu nimi vie katsojalta mahdollisuuden kokea teos, ihan vaan teoksena.
Hieno työ, salaperäinen ja ajatuksia herättävä. Hienosti yhdistetty tuo vesivärin yllätyksellisyys, hahmoon ja kokonaisuuteen. (5p)
Toella kaunista värien käyttöä, ja tosiaan salaperäinen
Oikeaa taidetta, ei valokuvajäljitelmä.
YES!
Hattu ja asento tuovat vahvasti mieleen 1800 ja 1900 lukujen vaihteen ja jotenkin luo tunnelman arvokkaasta ladystä ja upeasta puvusta. Sitten kun vähän aikaa katselee niin huomaakin piparikarvat ja paljaat tissit ja sen kautta tulee ahaa-elämys siitä minkälaiseen tanssiin tämä naikkonen eskoa oikein kutsuukaan (vai kutsuuko esko naikkosta, kas siinä pulma). Tämä vanha tunnelma sitten kun yhdistyy vielä tällaiseen moderninpaan siveltimen jälkeen ja ilmaisuun niin mysteeri on valmis. Hieno. Tosin voisi toimia vieläkin paremmin jos ruskea ja keltainen vaihdettaisiin vaikka vihreään ja lilaan.... vihreää tuonne keltaisen paikalle niin tulisi kontrastia vastaväreistä ja työ olisi vahvempi.
Kiitos kommenteista. Työ perustuu elävästä mallista tehtyyn piirrokseen, josta olen sitten kehitellyt kuvaa akvarellin ja tussipiirtimen keinoin.
Esko Matilainen
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (33 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty