Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Muurahainen


-Ilari Tuupanen

Annetut kommentit

Jännä tunnelma, ei tiedä että onko tausta etualan terävyysalueella olevaa "pääkohdetta" kiinnostavampi. Muurahainen on tuossa kuin perusjamppa taidetaikojen äärellä. 5p.
Menkööt toinenkin viitonen heti perään.
Tää on vaan kaunis.
Ja tuo taustalla tilannetta suorastaan toljottava "tyyppi" tekee kuvalle ihmeitä.
Tässä on kuvaajan läsnäolo tunnustettu. Pistetys on rajallinen, mutta näissä puitteissa annetaan kaikki.
Sävähdyttävä tausta! Kaunis kokonaisuus.
Minun on kyllä aika vaikea päästä sisälle tähän kuvaan - ainakin nimen lukeneena. Nimen mukainen pääkohde on suurin piirtein huonoin kohta koko kuva-alalla.

Mun katse tarttui ihan ensimmäiseksi taustalla tuijottavaan silmään...
Kertakaikkisen tyylikäs ja taiteellinen! Tausta, sen värit ja kuviot ovat tässä selvästikin ratkaisevassa roolissa, ja tuollaisen huomaaminen pääkohteen melkein sivuun jättämällä vaatii taitavan valokuvaajan silmää.

P.S. Enpä malta olla huomauttamatta, että tämän tason kuvan pisteiden jääminen lähes samaan luokkaan kuin esim. erään perustylsän tilhipönön aikanaan saamat pisteet kertoo jotain Aukeasta ja sen "listamausta"... mutta kahden edellisen kuvasi kohdalla en ihmettele heikonpuoleisia pisteitä, kuvat kun eivät olleet omalla, korkean taiteellisella tasollasi.
kiitoksia paljon! Yleensä ajattelen kuvassa muutakin kuin pääkohteen ja sen sommittelemisen, ne määräytyy muitten kohteitten mukaan. Tässä halusin juurikin sommitella taustan haamuiset varvut hyvin, sitten sijoitetaan itse kohde kuvaan parhaiten silmään osuvalla tavalla. Ne "säännöt" että katseella tilaa jne on unohtunut meikältä täysin... :)

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.45 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty