Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Uni elokuisista aamuista

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Petri Volanen

Annetut kommentit

ei voita äskeistä mutta hyvä tämäkin. muttei tee ollenkaan niin suurta vaikutusta.. :) 3
Tämä vähän värisee silmissä. Värit kyllä upeat tässäkin.
Kaunis.

Hassua, mutta koska toi toinen kukka näkyy tossa oikeassa alareunassa noin nuupallaan, ja toinen on "selin", mulle tuli mieleen kuvan nimeksi (tai ehkä paremmin kuvatekstiksi): "Hei camoon, puhu ees mulle..." ;)
Eittämättä aika inhimillinen asetelma kun sitä noin katsoo. :)
..tääkin on upea! :) ihana toi valo kukan terälehdillä.
Oi kiitos. Jokohan sitä ens kesänä muistaisi aloittaa nämä harjoittelut ajoissa... Kahtena viimekesänä jäänyt aivan liian viimetippaan... :)
Nyt useamman kerran katsottuani tykkään tästä ehkä vielä enemmän kuin valkovuokoista. Oranssi sävy miellyttää kovin kuten kuva-alan täyttävät pehmeät kuviotkin. Alalaidan kukka vetää katsetta vähän väliä sinne ja ikään kuin pois kuvasta, mutta toisaalta luo siihen jännitettä, yksinäinen kukka kun taitaisi jäädä sittenkin hiukan tylsänpuoleiseksi.

En muista, olenko aiemmin kysynyt, miten ihmeessä onnistut tarkentamaan pokkarilla tuollaisen heinikon keskellä olevaan kohteeseen?? Mutta jotain sentapaista olen joskus sanonut, että jotkut välineurheilijat saisivat ottaa näistä opikseen ja todeta, ettei se kamera vaan kuvaaja tekee kuvan...! No joo, en mäkään enää varmasti takaisin pokkariin palaisi, mutta nostan hattua tämmöisille suorituksille.
Antin kanssa samoilla linjoilla laitepuolella. Parempi kuvia minäkin keskimäärin otin (ja reissuilla edelleen otan) O... laatupokkarilla kuin N... projärkkärillä. Pokkarin kanssa menee tilanteeseen vapautuneemmin. Petri?

Ei nimi kuvaa pahenna. Eikä kuva nimeä. Hyvä yhdistelmä siis!
No tuota sepä menee niin että kun siellä pellossa kyykkiessäni pongaan osapuilleen siitä metrin päästä jotain mielenkiintoista, kuten vaikkapa tuon kukan, niin joko mä vaan haen sopivan raon mistä saan tarkennuksen osumaan (S5:ssa se tuntuu osuvan "täydellä zoomilla" sangen helposti vähän tiheämmässäkin pöpelikössä). Jos ei onnistu noin, niin kohottaudun sen verran ylöspäin että saan ikään kuin yläviistosta tarkennettua; siitä sitten vaan takaisin alas varoen isommalti pituussuunnassa liikkumista laukaisin puoleen väliin painettuna, sopivan kuvakulman etsintä ja räps.

Ja kyllä mä uskon että kallista järkkäriä varjelisi vähän enemmän mitä tuollaista käytettynä ostettua superzoomia, saattais jäädä vesi- ja lumisateet ja muut sellaiset hyödyntämättä. Todennäköisesti kuiten turhaan päätellen siitä miten pitkään nuo S5:tkin tuntuvat tätä rääkkiä kestävän - edellinen taisi kestää ne kolme vaiko neljä vuotta ja mitäköhän se kuvamäärä mahtoi olla... En muista enää mutta käsittämättömän iso kuiten. Ja sitäkin tuli tosiaan rääkättyä vuoden ympäri kosteilla soilla, vesisateissa, lumimyräköissä, autiotaloissa yms. Pakkasennätyksetkin taisi olla likempänä kolmeakymmentä enkä säälinyt edes silloin, taskussa vaan sisälle ja heti kiinni koneeseen että sai kuvat ulos. Niin että siihen nähden noita kameroita kait nykyään kannattaisi pahemmin sääliä, tuntuu ne niin kestäviä olevan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.37 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty