Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamusumua lampareella


-Juha Pääjärvi

Annetut kommentit

Yläreunasta olis ehkä vähän voinut napata poies, niin linnunkin paikka näyttäisi pikkasen paremmalta. Silti tästä tulee kiva fiilis ja värit ovat ihanat :)
Kiitos kommentista. Mua jäi harmittamaan etten yrittänyt laajempaa kuvakulmaa tällä kertaa, yläreunan kuviotkin olisivat ehkä ymmärrettävämpiä. Monta asiaa joiden pitäisi sattua kohdalleen ja valvotun yön jälkeen tuli hätiköityä.
Tosi mukava tunnelma tässä kuvassa on.
Yllättävää kyllä tuo keltainen väri joka ei todellakaan kuulu suosikkiväreihini sopii tähän tosi hyvin. Väri vivahtaa pikkasen kultaan ja antaa mukavan rauhallisen tunnelman kuvaan.

Pidän useista näistä keltaisista aamu-usva kuvista joita tällä sivustolla on ollut, vaikka en voi sietää tuota väriä muuten:)
Näihin kuviin se vaan sopii niin hyvin.
Noi yllä roikkuvat puiden oksat(?) tekevät tästä kuvasta erityisen hienon eikä niin perinteistä. Vai ovatko ne kenties vastarannan ryteikköä ja pensastoa, en tiedä.
Kiitos kommenteista. Ruoikkoa on tuolla vastarannalla (lajeja sen tarkemmin en tunne), ja kasvustoa enemmänkin olisi voinut tosiaan saada mahtumaan kuvaan, ehkä ensi kerralla jos sattuu sopivat olosuhteet.
Pidän kuvasta ja täysin samaa mieltä Sallan kanssa. 4p.
Kiitos kommentista. Itsehän haluaisin edelleen lisää luonnollisuuden tuntua ja viitekohtia maisemaan - laajempi kuvakulma varmaan korjaisi. Ehkä ensi keväänä sattuu samanlainen sumu - olen vain laiska heräämään noihin.
Hieno on. Voisi olla melkein hienompi vielä ilman tuota nokikanaa (?), toisaalta se sitoo tuon aiheen aikaan ja paikkaan. 4 p.
Harmi ku näitä kuvia joutuu "rullaan" mut kyllä tuo maanvyöry haukkaa ton lammen ihan kohta just.
Aamu-utuisna yksinänsä kiirehtivi. Maalauksellinen.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.1 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty