Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sade

Sokostin rinteeltä länteen.
-Hannu Mäkelä

Annetut kommentit

Tässä sentään tiedetään mitä on kuvattu. On täällä sellaisiakin mukamas HUIPPUHYVIÄ luontokuvia jossa kuvaaja ei ymmärrä mitä on kuvaamassa oli se sitten isä ja poika, vai oliko se sittenkin äiti ja tytär, vai mitä kuvasin ja miksi. Väliäkö mitä luonossa kuvaan kunhan se on tarkka. Kyllä ne sitten aukeassa sanovat, upea! Tää on kyllä hienoo :)
Tästä kuvasta 3
Nyt on kyllä niin katkeraa tilitystä, ettei oo vähään aikaan nähty!
Tilitys oikein, katkeruus väärin.
Näyttävä saderintama, mutta valokuvana jokseenkin keskinkertainen erottumatta edukseen muista vastaavista; vaikkapa kirkas valospotti jossakin tunturinrinteessä muuttaisi kuvan oleellisesti paremmaksi.

Ekassa kommentissa mainittu HUIPPUHYVÄ isä ja poika / äiti ja tytär -kuva on ihan puhtaasti valokuvana ajateltuna oikeasti eri tasolla kuin tämäntyyppiset, sitä kun voi katsoa muutenkin kuin luontokuvana, dokumenttipuoli on siinä melko sivuseikka. Tietysti luontoa kuvatessa olisi hyvä tietää kohteista enemmän, mutta kyseinen erehtyminen kuvan nimeämisessä ei ainakaan mun silmissäni vähennä sen arvoa yhtään. Olen myös edelleen sitä mieltä, että sillä voisi hyvinkin pärjätä isoissakin kilpailuissa, tämmöisillä sen sijaan olisi melko turha yrittää...

Kuvaaja suonee anteeksi edelläolevan harhautumisen toiseen, täysin erilaiseen kuvaan vertaamiseen.
Ensimmäinen kommentoija on kyllä oikeassa siinä mielessä, että aukeassa ollaan pahasti menossa suuntaan: hyvä kuva = tarkka kuva. Enää ei arvosteta ihmisten taiteellista näkemystä valokuvauksessa. Tylsäkin kuva saa 4p jos vaan tarkkuus on hyvä.
Mutta nyt tähän kuvaan. Mielestäni onnistunut valokuva. Hienosti aurinko tulee esille sadepilvien välistä. Uhkaavan tuntuinen kuva. Rajaus mielestäni myös onnistunut. Ehkä hieman liian tumma alaosa minun makuuni, mutta muuten hyvä kuva!
Mielestäni erittäin kaunis kuva, olohuoneentaulu-materiaalia 5p
Jykevän näköinen kuva...en tiedä miks mulle tuli tuo jykevä mieleen heti kun avasin kuvan:)
Oikein hienosti tallennettu säärintama.
Upea maisemakuva ja epätavallisen näköinen. 5 p
Olkkarin seinälle, ISONA kuvana!

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.12 (52 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty