Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

nostalgia

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Tero Hirvonen

Annetut kommentit

Pidän kovasti. Ihanat värit ja jotakin upeaa haurautta ja herkkyyttä ja silti päättäväisyyttä. Kolahti!
Joo värit on todella toimivat, tunteikas teos
Minäkin tykkään siitä,että uskallat tehdä maalauksia, jotka eivät ole valokuvien kopioita.
Kyllä näitä kuka vaan uskaltaa tehdä, eriasia on se onko niissä oikeasti jotain kyseiselle taiteensuunnalle kuuluvaa ja täyttääkö työ sen tarkoituksen. Onko tekijä niin varma ja sinut itsensä ja tekemisensä kanssa että uskaltaa julkaista töitään. Siinä taiteilija laittaa itsensä peliin kuin riisuutuen keskellä toria.

Tämä täyttää tarkoituksensa ja on erinomainen, kuten koko sarja. Näitä tarkastelee mielellään kun ne ovat näin rohkeita, aitoja ja oikeasti toimivia. Täyttävät taiteen tarkoituksen, eli tuottavat katsojalle mielihyvää ja herättävät tunteita.

Taiteessa monet eri tekniikat ja tyylisuunnat ovat rikkaus, jonka kautta jokaisella tekijällä ja katsojalla on mahdollisuus löytää se itselleen oma ja kohdata.

Samalla kuitenkin on mahdollisuus tutustua myös vapaasti muihin, oman sielunsa ja silmänsä kehityksen mukaisesti. Siitä on vuosia kun vielä itse katselin oudoksuen, ihmisiä jotka haltioituneina ihailivat työtä jossa oli viivoja ja eri värejä. Nyt ne työt pysäyttävät jo minutkin, oman taiteen tyylisuuntansa edustajina, jos ja kun ovat siinä onnistuneita.

Edelleenkin lähes valokuvan tarkasti maalatut asetelmat pysäyttävät. Hedelmät jotka melkein pystyy poimimaan taulusta ja lasiesineet, joiden valoisuus on aivan taianomaista.
Saman taitavat tekijät tavoittavat myös piirtämissään tai vesiväreillä maalaamissaan teoksissa, tekniikan ollen toista, kuitenkin täyttäen sen taiteen tarkoituksen, tuottaa katsojalle mielihyvää ja herättää tunteita.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.1 (20 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty