Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kasperi3x


-Mikael Westman

Annetut kommentit

Rehellinen talven sinisyys ja terävyysalueen hallinta miellyttää. Kuvasarjana hieman rauhattoman oloinen, johtuen kenties taustan muuttuvasta rajauksesta ja pirtsakan lapsen muuttuvasta koosta.
Pääkohteen hallittu esilletuominen ja sävymaailma miellyttävät.
Kun myös lapsen hetken ilot ja mietteet mainiosti taltioitu.
Ja kuin pisteenä i:n päälle kuvanlaadulliset elementit kohdillaan, eli vaikka se ei olekaan mikään tie onneen, niin onhan se myönnettävä, että ainakin tässä yhteydessä on positiivista silmiinpistävän tarkkuus, joka ainakin allekirjoittanut kokee pelkästään miellyttäväksi seikaksi.
Miellyttävä kuva! Mulle pisti kaksi asiaa silmään; Miltä kuva mahtais näyttää jos vinjetoidut kulmat olisivat vaan koko kollaasin kulmissa, eikä kaikissa kolmessa? Nyt vähän kiinnitti huomioita ainakin minulla. Toinen seikka mihin ensin kiinnitin huomion oli kohteen sijoittelu kuvissa. Nyt näyttää siltä että kokonaisuus on kallellaan vasemmalla kun heppu on sijoittunut kuviin eri kohtiin. Nämä on siis minun silmiin pistäneet seikat muuten tarkkuus, idea ja toteutus miellytti. 4 p.
Keskimmäisen kuvan olis voinut ottaa laajempana ja sen jälkeen siihen kun olis photarilla tai jollain muulla ohjelmalla pudottanut reunimmaiset kaverit, niin vaikutus olis ollut mielenkiintoisen näköinen.
Mutta huomioin kuitenki että kuvat on aivan liian kirkkaita ja keskimmäisessä näyttäis menevän kirkkaus överiks
Koivikko voisi ostaa kunnon näytön, tai ainakin kalibroida nykyisen.
Asko ei ole kehaissut mitään muita kuvia kuin erästä erittäin sekavaa kuvasarjaa jotka oli kirjaimellisesti räpsitty sekavissa tunnelmissa kännykällä. Liekö kertoo jostakin tuo.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.77 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty