Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ohilento

Kesäiltojen parhaita puolia on aina auringonlaskun aikaan, kun vanhat tutut lentävät mökkilaiturin ohi vain tervehtiäkseen.

Jos pistät ykkösen, etkä perustele valintaasi, saat kynsisienen.
-Petri Karvinen

Annetut kommentit

Sielläpäin jengi juo upcideriä tai redbullia näköjään. Et kirjoittanut minkä taudin saa kun antaa vitosen, joten teen sen nimettömänä. Ärsyttäisi saada kirje josta vuotaa jotain jauhetta ja kuitenkin sitä tulisi maistettua :D
Ontuvana sanaleikkinä todettakoon, että onpas lennokas kuva. Hieno sellainen tosin.
Ykkösiä ja vitosia saa siis antaa, mutta taudinsuojana toimii asian perustelu. Pisteet on toki helppo numeerinen mittari kuvan arvioinnille, mutta kommenteista on sitten todellista iloa. Kiitti jo edellisille, olette esimerkillisiä.
Jos luen kuvan ideaa oikein silhuetti on tarkka muista kohdista paitsi käsistä. Tämä lentämisliike-epäterävyys tukee ideaa kuvan nimessä. Lentäminen on vallattoman iloinen asia ja siinä mielessä mustan silhuetin sijaan toivoisi näkevän riemukkaan naaman ilmeen. Pilvien sävyt käyvät raskaiksi, kun kuvaa katsoo pidempää. Vaikkakin, että puhkipalanut pilvi hahmon alla antaa kuvalle kivasti tilannekuvan tunnelmaa. (Saako sanoa hyvässä mielessä räpsyksi?). Taisin ekalla katsomiskerralla lätkäistä tälle kolmosen. Jäin miettimään onko kuva otettu hyppytornilla, trampoliinilla vai kuvattu kohde selinmakuulla ja liimattu taivaalle.
Olisivatko kädet vielä epäterävämmät, jos oltaisiin oikeasti lentämässä? Taidat juksata lentämisen suhteen? Tai no enhän mie tiedä, onko kyseessä albatrossin vai teräsmiehen lentomekaniikka. Jaja. Sinisen syvyys käy vähän silmiin.
Kuvana ihan mukava, mutta nimi ja etenkin kuvateksti kehittelevät ideaa vielä sen verran eteenpäin että katselukokemuksena tämä on tosi hyvä. Ja siinähän ei ole mitään vikaa että kuva saa tukea nimestä. :)
JOS kyseessä ei olisi normaali ohilento, voisi laituri on noin metrin korkeudella vedestä, kuvaaja seistä vedessä ja riittävän lennokas kaveri ottaa vauhtia ja juosta veteen. Näin siis teoriassa, jos ohilento ei olisi kyseessä.

Ja kuvaa siis ei ole muutettu, käyriä vähän väännetty ja rajattu alkuperäisestä.
Vähän taivaan väri on liian kemikaalinen.
Muuten hyvä 4
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.98 (62 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty