Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kaksipäinen kuikka


-Jussi Hauru

Annetut kommentit

molemmat terävinä tykkäisin enemmän. 3p.
Minä tykkään - ja paljon.
Tykkään, eritoten sävyistä. Mutten tykkää ollenkaan nimestä, se vei ensikatsomalla jopa niin paljon halua katsoa kuvaa tarkemmin, että hyppäsin nopeasti yli. Nyt kun toisella kertaa katson kuvaa ja koetan unohtaa nimen, huomaan että kuva on hieno. Kuikan huuto suorastaan kaikuu tuolla sumussa.
Upea lintu, vähäeleinen, tyylikäs kuva.
Hieno sommitelma. Makuasia olisiko toisenkin pitänyt olla terävä - minä kuitenkin pidän ideasta ja se mielestäni toimii. Kuvan nimestä en osaa kommentoida
Lähelle olet päässyt :) Ihan mainio kuva.
Ihan vitun hieno kaksipäinen kuikka! Ja yhtä hieno kuva, samoin idea. Minunkin mielestä huutaa helvetin hyvin, kuuluu tännekin, jään ihan suu auki sumuun. Sommitelma on myöskin huikea. Läheisyys on suorastaan käsinkosteltavaa. Tyylikkään vähäeleinen, kaukana patsaasta. Mä kanssa tykkään enemmän kun en tykkää(noh kaikki tietää mistä mä tykkään ja mistä en, aika turhaa että heitin ton) rankentavampaa ois ollu heittää vaikka Upea tms. Pisteet kertoo kaiken ja sillä sipuli, vai oliko ne sävyt.

Oikealla saisi olla hieman tilaa, nyt ollaan liian lähellä reunaa. Muuten kyllä mitä erinomaisin otos!
Mitäs se Aarre on ottanut kun noin intoilee:))))

Hauska kuva...en mä oikein muuta osaa sanoa mutta kyllä tätä katselee ihan mielellään:)
Otin vain vettä, riisiä ja ankkaa :)
Matala kuvakulma on kuin hieno kattaus, puoli ruokaa. Taustalle jäävä epäterävä hahmo tuo mielestäni vain vähän lisää tilanteeseen, ehkä se kiinnittää huomiota lisää kuikan muotoon. Valo tuntuu osaltaan siirtävän huomiota etualan kuikan taakse, ikään kuin ohi. Nimeämistä en taida oikein tajuta, leikkisyyttä ehkä haettu, niin kuin mahdollisesti kuvan sommittelullakin. Hersyvästä huumorista ei ainakaan ole kyse. Arvoitukseksi tämä kuva ratkaisuineen meikäläiselle jää, niin kuin tuo paljon kuvattu runollinen lintulajikin, jonka olen nähnyt vain etäältä, lapsena.
Idea hieno, haluaisin nähdä molemmat linnut terävinä ja lisää ilmaa molemmille reunoille. Sävyt mielettömän hienot!
Kiitos Jonne.

Kiitos paljon Mikko.

Kiitos Pertti. Mukava että löysit kuvan nimen takaa. Kuvan nimi ei ole ollut minulle koskaan eritysen tärkeä, (varmaan pitäisi) mutta kun pitää joku keksiä.

Kiitos Aura.

Kiitos Tarja. Osuit asian ytimeen.

Kiitos Marko. Vähän piti vaania. :)

Iso kiitos Aarrelle. Tuolla suitsutuksella jaksaa taas painella järveen, eikä kalusto paina mitään. Tosi hauskaa että pidit.

Kiitos Päivi-Marita.

Kiitos Juha. Älä välitä vaikka et kuvaa täysin tajunnutkaan, ja ratkaisuakaan tästä ei varmaan löydy. Nimeäkään ei kannata yrittää hirveästi tajuta, se on vain annettu.

Kiitos Annariitta.
Vähän kaipaan ilmaa ympärillä
Nelonen
Kiitos Emil
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty