Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kiiruna

--->
-Ari Kuusela

Annetut kommentit

Upea!
Kyllä tämä on täyden viiden pinnan kuva kuten toisaallakin jo totesin ! Mystinen, uhkaavan tunnelman kuva joka saa kiirunan näyttämään myyttiseltä taruolennolta...
Hieno kuva joka tulisi paremmin esille huomattavasti tummemmasta taustasta, mutta sehän ei olekaan kuvaajan vika.
Eli paljon vaalea tausta tappaa tummia ja herkkä sävyjä.
Mykistyttävän komea. Täydet pojot tärähti täältä.
Mykistän upea kuva, huh huh.
Sommittelu kuvaan täydellinen ja uskomattoman hieno taustan ja linnun sävymaailma ja tuo kuvan alaosan "häive" toimii kuin se kuuluisa junan wc.
Juha Pekan mainitsemasta taustan sävyistä sen verran, että kun katson tätä kalibroidun Eizon näytöltä, niin tässä on hänen kaipaamiaan tummia herkkiä sävyjä (luulen näet tietäväni, mitä hän ajaa takaa) ja kun aukaisin kuvan LG:n apunäytölle, niin kuva on vaaleampi sävyiltään ja mielestäni kuvasta häviää tietty tenho (ollen siltikin täyden kympin kuva).
Tämä teos menee kirkkaasti Aukean upeimpien kärkeen.
Tällaisen kun itse joskus saisi, niin tekisin tällaisesta peräseinän kokoisen taulun =)
Katsoin jo pikkukuvasta, että oho, mikäs tuo on, ja onhan se tosiaan mielenkiintoinen: tavallaan staattisen näköinen lajikuva, jossa lintu vain on tekemättä mitään, ja kuitenkin kuva on kaikkea muuta kuin perinteisen tylsä lajikuva! Sävyissä löytyy, ja kiiruna on jotenkin valppaan oloinen. Tausta kaikessa yksinkertaisuudessaankin on kiehtova puhumattakaan sen ja valkean linnun välisestä kontrastista. Aukean parhaita lintukuvia ilman muuta.

Kuuselan ehtymätöntä huippulintukuvien sarjaa ihasteltuani herää kysymys, miksei niitä ole näkynyt esim. VLK-kisan palkituissa??? Kuvien tasohan ainakin riittäisi, selvästi vaatimattomampiakin kuvia siellä on ollut... ja kun Arin nimeä ei ollut -09 eikä -10 semifinalisteissakaan, ilmeisesti on vaan jäänyt osallistumatta?

P.S. Tuolla keskusteluissa kysytään, onko Aukea väsynyt vai henkitoreissaan, ja ellei täällä olisi muutamia Kuuselan tapaisia kuvaajia, jotka jaksavat ja osaavat laittaa näytille oikeasti laadukasta kuvaa, paikka taitaisi kuivua melko hengettömäksi... olen nimittäin pannut merkille, että moni kova kuvaaja on syystä tai toisesta aikojen saatossa jättänyt tämän foorumin. Joten kiitokset ja tsemppiä Arille!
Samoja asioita tuli mieleen kuten ^^. Täsmälleen peräseinälle täälläkin ja wc tuli minullekin mieleen (sulla juna, mulla kesämökki). Huh-huhistakin samaa mieltä, sommittelu istunnon selkäpuolella on myöskin täydellinen. Aukean kaikkien aikojen kärkeen kuuluukin mennä, minusta listan kaikkien 500 ensimmäisen pitäisi olla lintuja!
Muut kuvat joutavat aivan toisaalle, johonkin eilen aloittaneiden valokuvauksen harrastajien sivuistoille tai mihin tahansa, mutta ei tänne "korkean kuvakulttuurin sivustolle".

Teknisesti kunnossa ja.... ja... joo teknisesti kunnossa.....siis kunnossa--- teknisesti... niin,,,, niin se on... ja on....ykkönen se ei voi olla...teknisesti kunnossa....joo lintu teknisesti kunnossa, en nyt pääse pidemmälle.
Ihan mukava ja tavanomaista tarunhohtoisempi kuva kot-kosta. Etenkin tausta on rakennettu taidolla. Silmiin pisti pyrstön päällä oleva oksa, joka näyttäisi jatkuvan kot-kotimen takaa terävänä? Koska kyseessä on muuttamaton kuva, siinä on ilmeisesti sattumalta kaksi oksaa päällekäin. Koska tosiaan lintukuville pitää antaa vitonen niin jätän tästä taiteen lajista autuaan tietämättömänä kuvan arvostelematta. ;)
Rauhallinen kuva, jossa taivaan sävytkin toimii. Upea on kuvan kohdekin.
Upea. Mikä tausta ja tunnelma...5p
Kiitti kaikille kommenteista!

Antille; Eipä oo tullut osallistuttua noihin VLK-skaboihin, ehkä joskus...
NO jo on upea kuva. Täydet 5p
5
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.89 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty